Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Βρήκαμε τα πιο όμορφα και sexy μπορντό nail art στο χρώμα του κόκκινου κρασιού

Βρισκόμαστε και πάλι ακριβώς στη μέση της εβδομάδας και καταλαβαίνουμε πως ο καιρός δροσίζει, απομακρυνόμαστε από το καλοκαίρι και πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσουμε να κατεβάζουμε τις ζακέτες μας. Όχι, δεν θα πούμε καλό Φθινόπωρο ακόμα! Σκέψεις κάνουμε και αναπόφευκτα στο μυαλό μας έρχονται λιγότερο καλοκαιρινές εικόνες. Το ίσιο ισχύει και με το μανικιούρ. Σκεφτόμαστε πως σε λίγο δεν θα φοράμε κοραλλί και λευκά αλλά πιο σκούρα, φθινοπωρινά χρώματα.

Λίγο η Τετάρτη, λίγο η ώρα της ημέρας και λίγο η μελαγχολία μας έφεραν τα πράγματα έτσι που αρχίσαμε να σκεφτόμαστε το μπορντό για τα νύχια. Το μπορντό με τη σειρά του μας θύμισε το κόκκινο κρασί και καταλαβαίνεις τι έγινε μετά. Βαλθήκαμε να βρούμε nail art στο sexy χρώμα του κόκκινου κρασιού για ένα ενήλικο daily nailspiration!

Ασφαλώς και βρήκαμε τέλεια σχέδια που μάλιστα μπορείς να κάνεις και μόνη σου και το χρώμα τους είναι το πιο βαθύ, πλούσιο και πολυτελές μπορντό. Θα τα βρεις όλα στην gallery που ακολουθεί και αν είσαι τυχερή και εκτός γραφείου, απόλαυσέ τα με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, γιατί όχι;!

Διάβασε ακόμα: Το μαυρόασπρο πουά μανικιούρ είναι διαχρονικό και τόσο μα τόσο εύκολο


Πηγή