Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Βρήκαμε 10 super fresh #NudeNails γιατί ξέρουμε πόσο σου έχουν λείψει

Τα nude νύχια είναι το φετίχ μας εδώ στο beauty department. Για να είμαστε ακριβείς, είναι το δικό μου φετίχ (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) και πάντοτε επιστρέφω σε αυτά αφού είναι κομψά και πάντα in fashion κατά την ταπεινή μου γνώμη. Τελευταία ωστόσο, έχουμε ασχοληθεί πάρα πολύ με τα χρώματα και τις τάσεις και έχουμε μείνει λίγο πίσω στο θέμα nude νύχια. Γι´αυτό το σημερινό nailspiration να το αφιερώσω στην αγάπη μου που ελπίζω να γίνει και δική σου.

Και πριν πεις ότι τα nude νύχια είναι βαρετά θα σε σταματήσω και θα σε παραπέμψω στις τόσες άλλες galleries που έχουν γίνει εδώ στην ομορφιά του queen.gr και αποδεικνύουν το αντίθετο. Στο θέμα μας όμως, τα φρέσκα σχέδια. Είναι σχέδια που ίσως να μην έχεις ξαναδεί και να θελήσει σαν αντιγράψεις. Κάποια είναι εύκολα και άλλα πιο δύσκολα αλλά όλα είναι πανέμορφα γι᾽αυτό δεν θα μακρηγορήσω περισσότερο.

Κάθισε αναπαυτικά και κάνε ένα ακόμα scroll για να δεις την υπέροχη gallery που σου ετοίμασα παρακάτω και να διαλέξεις ένα ή και τα δέκα για την επόμενη φορά που θα πας για μανικιούρ… Ελπίζω να μην αργήσει πολύ αυτή η ώρα…

Διάβασε ακόμα: GRL PWR! 10 μανικιούρ για την ημέρα της γυναίκας


Πηγή