Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Γίνε Master στο bronze look με αυτή την παλέτα της Maybelline New York (Δες πώς θα την κερδίσεις)

Καλοκαίρι χωρίς bronze look γίνεται; Δε γίνεται! To bronzer είναι αναπόσπαστο (και αγαπημένο) κομμάτι του καλοκαιρινού look μας, μιας και χαρίζει στο πρόσωπό μας μία υπέροχη ηλιοκαμμένη όψη, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο το μαύρισμά μας, χωρίς να χρειάζεται να εκτεθούμε για ώρες στον ήλιο. Βέβαια, αν το κεφάλαιο «sunkissed look» σου ακούγεται ένα νεσεσέρ από μόνο του…μην ανησυχείς! Για άλλη μία φορά (για την ακρίβεια για άλλο ένα καλοκαίρι) η Maybelline New York έρχεται να κάνει το θαύμα της, συστήνοντάς μας την ολοκαίνουργια Master Bronze Palette, μια μοναδικά καλοκαιρινή παλέτα μακιγιάζ.

Περιέχει όλα τα ηλιοκαμμένα χρώματα που χρειάζεσαι και highlighter προκειμένου να πετύχεις ένα hot sunkissed glowy μακιγιάζ με λίγες κινήσεις και το βασικότερο, χρησιμοποιώντας ένα μόνο προϊόν, την παλέτα!

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on Jun 1, 2017 at 2:12pm PDT

Πώς μπορείς να την χρησιμοποιήσεις…Εκτός από τα ζυγωματικά (κάνοντας contouring και strobing), μπορείς να περάσεις λίγο χρώμα στους κροτάφους, στα μάτια χρησιμοποιώντας την ως σκιά για ένα bronze smoky eye look, στο τόξο των φρυδιών σου ως highlighter για να δώσεις λίγη λάμψη στο τελικό αποτέλεσμα, ακόμη και στα χείλη σου εφαρμόζοντας πρώτα ένα από τα αγαπημένα σου Baby Lips.

20170714 122413

Με ένα κλικ εδώ η Μάγδα Αναστασοπούλου, επίσημη makeup artist της Maybelline New York σου δείχνει όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να δημιουργήσεις πανεύκολα ένα total μπρονζέ look μόνο με την παλέτα! Το καλύτερο; Δέκα τυχερές από εσάς, μπορούν να αποκτήσουν την Master Bronze Palette της Maybelline παίρνοντας μέρος στον παρακάτω διαγωνισμό!

 

 


Πηγή