Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Γαλλικό μανικιούρ: 10 nail art with a twist για σένα που βαρέθηκες την κλασική εκδοχή του

Κανένα nail art δεν είναι τόσο διαχρονικό και κομψό όσο το γαλλικό μανικιούρ. Άσε που είναι ιδανικό για κάθε εποχή. Για φθινόπωρο, χειμώνα, άνοιξη και καλοκαίρι. Και μπορεί το γαλλικό μανικιούρ να είχε μπει για λίγα χρόνια στην αφάνεια και να μην ήταν το αγαπημένο των trendsetters, όμως να που από πέρσι έχει βγει ξανά μπροστά και, μάλιστα, πολύ δυναμικά.

Οι nail artists στο Instagram, οι influencers, αλλά και οι μεγάλοι Οίκοι Μόδας το προτείνουν ανεπιφύλακτα για σένα που θέλεις να είσαι πάντα chic σε κάθε εμφάνισή σου. Τι γίνεται, όμως, αν βαριέσαι το κλασικό γαλλικό μανικιούρ με τη λευκή γραμμή και το έχεις δοκιμάσει ξανά και ξανά;

Το coffee μανικιούρ είναι τάση – 10 βερνίκια σε όλες τις αποχρώσεις του καφέ

Το γαλλικό μανικιούρ… αλλιώς

Σε περίπτωση που αγαπάς το French mani αλλά δεν θέλεις και πάλι να κάνεις την κλασική του εκδοχή, υπάρχουν άπειρες επιλογές για σένα. Μπορείς να βάλεις χρώμα στη γραμμή, όπως κόκκινο, φούξια, μπλε ή ό,τι άλλο σου αρέσει.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Her Highness Nails ?? (@herhighnessnails)

Εναλλακτικά, μπορείς να «παίξεις» με τέτοιον τρόπο που η γραμμή να είναι ακανόνιστη, ή να κάνεις double French mani (aka διπλή γραμμή) και να χρησιμοποιήσεις συνδυασμό χρωμάτων. Τι άλλο; Κανείς δεν μπορεί να σου πει «όχι» σε ένα trends’ combo, πράγμα που σημαίνει να συνδυάσεις το γαλλικό μανικιούρ σε κάποια δάχτυλα με ένα floral nail art στα υπόλοιπα. Φαντασία να υπάρχει και… τα νύχια σου θα γίνουν έργο τέχνης.

Nail Inspo

Και επειδή ξέρω ότι όλα όσα σου λέω θέλεις να τα δεις και στην πράξη, κάνε scroll στην παρακάτω gallery. Θα βρεις 10 γαλλικά μανικιούρ with a twist και είμαι σίγουρη πως δεν θα ξέρεις ποιο να διαλέξεις.

Για ακόμη μεγαλύτερη βοήθεια, κράτα σε screenshots όσα σου αρέσουν και μίλα με τη nail artist σου για να δεις ποιο σχέδιο θα κολακεύσει περισσότερο τα δικά σου νύχια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Penelope Cruz: Η nail artist Emi Kudo μας μίλησε αποκλειστικά για το μανικιούρ της στα Όσκαρ

  • Lavender nails: 10 μανικιούρ στο χρώμα της λεβάντας για ν’ αρχίσεις να μπαίνεις σε ανοιξιάτικο mood 




Πηγή