Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Γιατί το flob είναι το πιο sexy κοντό κούρεμα της φετινής άνοιξης;

Σίγουρα έχεις καταλάβει πως το καρέ κούρεμα είναι το απόλυτο haircut της δεκαετίας. Το 2020 ήταν ξεκάθαρα η χρονιά του με τις celebrities να το τολμούν η μία μετά την άλλη. Η Catherine Zeta Jones, η Vanessa Hudgens, η Jennifer Lopez και άλλες stars το δοκίμασαν και αποζημιώθηκαν μιας και η ομορφιά τους αναδείχθηκε στο έπακρον.

Και το 2021, όμως, συνεχίζεται αυτή η τάση για το καρέ. Βλέπεις, το συγκεκριμένο κούρεμα ταιριάζει κυριολεκτικά σε ΟΛΕΣ και είναι ultra chic. Βέβαια, όπως κάθε σεζόν, έτσι και τώρα, το καρέ είναι τάση με μικρές διαφοροποιήσεις και «ενέσεις» ανανέωσης συγκριτικά με την περσινή χρονιά.

Και ενώ, λοιπόν, το 2020 χόρτασε το μάτι μας να βλέπει το lob (aka long bob), τη φετινή άνοιξη θα βλέπουμε παντού το flob, δηλαδή το flat bob κούρεμα. Πρόκειται για ένα επίπεδο, ίσιο κούρεμα με έντονη χωρίστρα στη μέση, το οποίο κολακεύει απίστευτα τα κόκαλα του προσώπου. Γι’ αυτό ακριβώς είναι και απόλυτα sexy.

Αν, λοιπόν, ως τώρα έψαχνες να κάνεις μια ανανέωση στο κούρεμά σου- ενόψει και της άνοιξης-, αλλά δεν ήξερες τι να δοκιμάσεις, να η ευκαιρία. Κάνε flob! Δες και τα 10 παραδείγματα flob κουρέματος, που συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery, και θα πειστείς ότι το συγκεκριμένο κούρεμα είναι τόσο κομψό όσο και sexy. Κράτα και τα απαραίτητα screenshots για να τα δείξεις στον κομμωτή σου και να… δημιουργήσετε το απόλυτο flob της άνοιξης.

Cover photo: @the_bob_haircut

Διάβασε ακόμα: Αυτό το αντιοξειδωτικό συστατικό είναι ιδανικό ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες


Πηγή