Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Για να κάνεις τέλειο μακιγιάζ πρέπει να ξέρεις και τι σχήμα ματιών έχεις…

Ο κορονοϊός μάς έχει βάλει σε άλλον τρόπο σκέψης τόσο στην καθημερινότητά μας όσο και στο μακιγιάζ μας. Πλέον δεν έχουμε τη δυνατότητα να εναλλάσσουμε τα διαφορετικά χρώματα κραγιόν που βρίσκονται στο νεσεσέρ μας και να φοράμε τη μια μέρα ροζ, την άλλη κόκκινο και την άλλη nude μιας και δε θα τα δει κανένας κάτω από τη μάσκα μας. Γι’ αυτό και πλέον δίνουμε έμφαση στα μάτια.

Τους τελευταίους μήνες το μακιγιάζ ματιών έχει γίνει beauty εμμονή μιας και παντού βλέπουμε νέες τάσεις να ξεπετάγονται και να μας προκαλούν να τις δοκιμάσουμε. Οι γήινες σκιές είναι πάντα must, όμως μας έχουν απασχολήσει πολύ και τα έντονα χρώματα σκιών, οι χρωματιστές μάσκαρα και τα πολύχρωμα eyeliners, που δίνουν ένα πιο fresh και αισιόδοξο twist στο μακιγιάζ μας.

Έχεις σκεφτεί, όμως, ποτέ ότι δεν ταιριάζουν όλα τα make up looks σε όλες μας, γιατί πολύ απλά δεν έχουμε όλες οι γυναίκες το ίδιο σχήμα ματιών; Άλλες έχουν αμυγδαλωτά ή στρογγυλά μάτια, ενώ άλλες έχουν σχιστά. Και την κάθε μία, όπως είναι φυσικό, κολακεύει ένα άλλου είδους μακιγιάζ.

Γι’ αυτό κι εμείς αποφασίσαμε να ξεμπερδέψουμε λίγο την κατάσταση και να σε βοηθήσουμε πρώτον να καταλάβεις τι σχήμα ματιών έχεις και δεύτερον πώς θα το αναδεικνύεις και θα το κολακεύεις με το σωστό μακιγιάζ. Όσα θέλεις και πρέπει να μάθεις βρίσκονται στην παρακάτω gallery. Κάνε, λοιπόν, scroll και… κράτα σημειώσεις.

Διάβασε ακόμα: Η ρουτίνα ομορφιάς της Gisele Bündchen είναι πιο εύκολη από όσο νομίζεις


Πηγή