Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Για πλούσια ενυδάτωση πες «ναι» στο body butter – 10 για να διαλέξεις

Η άνοιξη ήρθε επιτέλους, ο ήλιος λάμπει και ο καιρός είναι στα καλύτερά του. Αυτό σημαίνει ότι σιγά-σιγά θα αρχίσεις να φοράς τις midi και mini φούστες σου, τα φορεματάκια σου και άρα θα θέλεις να έχεις υπέροχο, απαλό και λαμπερό δέρμα. Και αυτό δεν γίνεται με τίποτα χωρίς τη σωστή ενυδάτωση.

Η ενυδάτωση είναι το παν για να έχεις δέρμα σαν αυτό που βλέπεις στα διαφημιστικά και ζηλεύεις. Κι αν αναρωτιέσαι πώς θα το πετύχεις, η λύση είναι μία: body butter.

5 ελληνικά προϊόντα που πρέπει να έχεις στο μπάνιο σου

Γιατί να επιλέξεις body butter

Το body butter είναι ένα πολύ πλούσιο προϊόν ενυδάτωσης, το οποίο – ειδικά αν έχεις ξηρή επιδερμίδα- θα αποτελέσει βάλσαμο για εσένα. Κι αυτό, γιατί είναι πολύ ενυδατικό, έχει άμεση δράση πάνω στο ταλαιπωρημένο δέρμα και είναι ιδανικό για κάθε εποχή.

via GIPHY

Προσοχή, όμως! Ακριβώς επειδή είναι πολύ πλούσιο προϊόν το body butter θέλει και πολύ καλό άπλωμα σε στεγνή επιδερμίδα. Μην είναι νωπό, δηλαδή, το δέρμα σου από το μπάνιο και απλώσεις αμέσως body butter. Αφού το απλώσεις στο σώμα σου τρίψε καλά με τα δάχτυλά σου και θα δεις πως σε χρόνο dt θα απορροφηθεί. Και, βέβαια, το δέρμα σου θα είναι πιο βελούδινο από ποτέ.

Shopping time

Για να μην ψάχνεις, λοιπόν, εσύ έκανα εγώ το ρεπορτάζ αγοράς μου και βρήκα τα 10 καλύτερα body butter που υπάρχουν. Έχουν πλούσια υφή, είναι διαθέσιμα σε υπέροχες μυρωδιές – από φρούτα του δάσους, σοκολάτα μέχρι berries και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς- και θα τα βρεις στην παρακάτω gallery.

Καλά ψώνια!


Πηγή