Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Για το άρθρο που ακολουθεί δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις!

Τι πιο πολύτιμο και πρακτικό για το νεσεσέρ των διακοπών σου, από  προϊόντα που μπορούν να σου προσφέρουν ανακούφιση, ενυδάτωση και ανάπλαση σε κάθε σπιθαμή του ερεθισμένου από τον ήλιο δέρματός σου;

Αυτό ακριβώς μας προσφέρει το “εξειδικευμένο” σύστημα Bepanthol® .

Δοκίμασε πόσο ανώδυνα ψεκάζεται πάνω στο δέρμα σου… Γιατί δεν χρειάζεται επάλειψη. Δεν μπορώ να σου περιγράψω τη δροσιά που νιώθω κατευθείαν! Απίστευτη η ανακούφιση που θα προσφέρει στα ελαφριά εγκαύματα από τον ήλιο που τυχόν θα εμφανιστούν.

 

Αρχικά ψεκάζουμε το σπρέι αφρού Bepanthol® το οποίο ανακουφίζει άμεσα την επιδερμίδα από το ήπιο έγκαυμα και παρέχει διαρκή ενυδάτωση, ενισχύοντας τη φυσική διαδικασία ίασης του δέρματος, χάρη στην προηγμένη νανοτεχνολογία και την προβιταμίνη Β5. Και πόσο άμεσα απορροφάται… με μία κίνηση, σε χρόνο dt έχουν ήδη διεισδύσει τα ευεργετικά συστατικά Bepanthol® στην επιδερμίδα και δεν έχει μείνει κανένα άσπρο ίχνος.

Μόλις αντιμετωπιστεί το κάψιμο, συνεχίζουμε με την κλασική κρέμα Bepanthol που γνωρίζουμε πολύ καλά γιατί μας φροντίζει τόσα χρόνια. Η κρέμα Bepanthol® xάρη στο 5% της προβιταμίνης Β5 που περιέχει, ενυδατώνει αποτελεσματικά την επιδερμίδα και υποστηρίζει τη φυσική διαδικασία ανάπλασής της αφήνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας. 

IMG 5215

IMB hP3Bmz

 

perfect365

 

 

 

 

 


Πηγή