Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Γιορτή της Μητέρας : Τα πιο όμορφα beauty δώρα για τη μαμά σου!

Όχι, τις μαμάδες μας δεν τις αγαπάμε μόνο τη Γιορτή της Μητέρας. Τις αγαπάμε κάθε μέρα. Όλη μέρα (ok ακούστηκε κάπως υπερβολικό, αλλά ισχύει αν καλοσκεφτείς πως σε εκείνες οφείλουμε αυτό που είμαστε σήμερα). Απλά, αυτή την Κυριακή έχουμε έναν παραπάνω λόγο να τους κάνουμε ένα δώρο- το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε προκειμένου να τους στείλουμε ένα μήνυμα αγάπης και ευγνωμοσύνης για όοοολα αυτά που έχουν περάσει για εμάς.
Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα beauty δώρο, που θα την ομορφύνει;

 

Δες παρακάτω τις 10 αγαπημένες μας επιλογές και διάλεξε αυτό που της αρέσει και της ταιριάζει!

Advanced Night Repair Recovery Mask-In-Oil της Estee Lauder: Στην ουσία πρόκειται για μία καινοτόμα μάσκα λαδιού, που περιποιείται το δέρμα κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενισχύοντας και υποστηρίζοντας τη φυσική διαδικασία επιδιόρθωσής του. Plus: Αποτελεί ένα υψηλής απόδοσης συμπλήρωμα του #1 ορού της Estee Lauder, Advanced Night Repair, ενώ συγχρόνως προστατεύει και προετοιμάζει το δέρμα για την ημέρα που έρχεται. Με τη δύναμη μιας συμπυκνωμένης μάσκας, αυτή η ελαφριά, μάσκα λαδιού θρέψης, προσφέρει ένα εξιδεικευμένο σύμπλεγμα ενδυναμωτικών παραγόντων για να προστατεύσουν και να ενδυναμώσουν το δέρμα. Χρησιμοποιείται κάθε βράδυ, ως το τελευταίο βήμα στην νυχτερινή περιποίηση. Η επιδερμίδα την επόμενη μέρα έχει πιο υγιή όψη με ανανεωμένη νεανική λάμψη.

 

mac sku MXG703 640x600 0

Eye Shadow x 9 στην απόχρωση Burgundy Times Nine από τη MAC: Διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων , αυτή η παλέτα θα βοηθήσει τη μαμά σου να δημιουργήσει αμέτρητους χρωματικούς συνδυασμούς. Με διάφορες υφές, από ματ έως σατινέ και πλούσιες, απαλές και λείες αποχρώσεις, θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχος της μαμάς σου για διάφορες εμφανίσεις πρωινές και βραδινές.

 

korres

Το τέλειο σετ για λαμπερά μαλλιά σε όλες τις ηλικίες από την Κορρές: Εμπνευσμένη από την τελετουργία ομορφιάς των γυναικών της Κρήτης που χάνεται στους αιώνες, η Κορρές δημιουργεί με βάση την ποικιλία βιολογικού εξαιρετικού παρθένου Eλαιόλαδου τη συλλογή Pure Greek Olive. Δημιούργησε το τέλειο σετ συμπεριλαμβάνοντας το σαμπουάν με εκχύλισμα φύλλων Ελιάς και βιταμίνες Β & Ε για εντατική λάμψη και ελαστικότητα, την Κρέμα μαλλιών και τη Μάσκα μαλλιών άμεσης λάμψης με εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο, φυσική πηγή αντιοξειδωτικών σε συνδυασμό με εκχύλισμα φύλλων Ελιάς και βιταμίνες Β & Ε για άμεση λάμψη, εντατική ελαστικότητα και απαλότητα.

 

S140230 XLARGE

Blue Serum του οίκου Chanel:Το νέο προϊόν φροντίδας της επιδερμίδας από τον εμβληματικό οίκο, συνδυαστικής δράσης που απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος και σε όλες τις ηλικίες. Στην ουσία πρόκειται για τον ολοκαίνουργιο ορό (υδατικό τζελ-γαλάκτωμα) προσώπου της Chanel, που καταφέρνει να συνδυάσει τρεις βασικές πρώτες ύλες- πανίσχυρα δραστικά συστατικά- από κάθε μπλε ζώνη: Τον πράσινο καφέ από την Κόστα Ρίκα, ελιές από την Σαρδηνία και μαστιχόδεντρο από την Ελλάδα και αποτελεί το πρώτο βήμα της καθημερινής ρουτίνας ομορφιάς.  Η συνδυασμένη δράση των τριών παραπάνω συστατικών βοηθά στη βελτίωση της κυτταρικής μακροβιότητας και ενεργοποιεί τη νεανικότητα του δέρματος. Έτσι, μετά από κάθε εφαρμογή του BLUE SERUM, το δέρμα δείχνει νεότερο, πιο ξεκούραστο και υγιέστατο, ενώ η επιφάνεια του προσώπου πιο ομαλή- απαλή και σφιχτή. 

 

PACKAGING LADY L EAU EDT 75

 Η τελευταία άφιξη στον κόσμο των αρωμάτων Montblanc είναι το Lady Emblem L’Eau που αντλεί την έμπνευσή του από ένα καλοκαιρινό κήπο «με εσπεριδοειδή και φρέσκα τριαντάφυλλα». Φύλλα μανταρινιού, γλυκές και δροσερές νότες λευκού ροδάκινου και εξωτικού λίτσι, τριαντάφυλλα, μία αέρινη νότα μανόλιας, κομψό ανοιχτόχρωμο ξύλο κέδρου και κρεμώδης βενζοϊνη δίνουν έμφαση στην αιθέρια σύνθεση του πολύτιμου musk. Κι όλα αυτά μέσα σε ένα μπουκάλι- διαμάντι, “τον καλύτερο φίλο της γυναίκας”.

 

Nutri Define Gift Set Mothers Day

Nutri-Define Gift Set της Jurlique, ένα πολυτελές πακέτο το οποίο περιλαμβάνει ότι χρειάζεται για να ακτινοβολεί τη λάμψη που της αξίζει: Tο λεπτόρρευστο γαλάκτωμα Nutri-Define Restorative Hydrating Emulsion που καταπολεμά αποτελεσματικά τα προχωρημένα σημάδια της γήρανσης, την αντιγηραντική κρέμα ματιών Nutri-Define Eye-Contour Balm η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά για την καταπολέμηση των πολλαπλών σημαδιών της γήρανσης και την αναζωογόνηση του περιγράμματος των ματιών και το απαλό, κρεμώδες καθαριστικό μεταξένιας υφής Nutri-Define Refining Foaming Cleanser με λεπτούς απολεπιστικούς κόκκους, το οποίο βοηθά στη βελτίωση της υφής του δέρματος και στη διατήρηση της απαραίτητης υγρασίας για την αποκατάσταση της λαμπερής και λείας όψης της επιδερμίδας.

MISS SICILY ANNA 100 SIMPLE PACKSHOT

Miss Sicily, η νέα σειρά κραγιόν από τον οίκο Dolce Gabbana Beauty που θα χαρίσει έντονο χρώμα ενώ συγχρόνως θα περιποιηθεί τα χείλη της μαμάς σου. Η ελαφριά σύνθεση και το μίγμα έντονων χρωστικών και μοναδικών πολυμερών προσδίδει σε κάθε απόχρωση απαράμιλλη αίσθηση λάμψης για δροσερό, αισθησιακό αποτέλεσμα. Διατηρώντας την υγρασία, τα χείλη ενώνονται με το χρώμα και παράλληλα τα μαλακτικά έλαια απαλύνουν το δέρμα, δημιουργώντας ένα προστατευτικό φιλμ. Αγαπημένη nude απόχρωση, η Anna.

 

10 4c8b09cfbb110ef22b1a47a255fa62d5

Limited Edition Hair Mist από τη Jo Malone για ένα έχει η μαμά σου πάντοτε μυρωδάτα μαλλιά: Η ευωδιά της άνοιξης έρχεται στη κεντρική σκηνή της Jo Malone London, με το πρώτο hair mist. Το εκλεκτό άνθος μανόλιας φλερτάρει με το πορτοκάλι, το λεμόνι και το σίσο για να δημιουργήσει ένα πέπλο εξαιρετικής λάμψης και μαλακτικής θεραπείας. 

 

T0PW WICKED OS A

Cheek Color Refresh από τον Tom Ford Beauty: Ενισχυμένα με μαργαριταρένια μικροσφαιρίδια και πλούσια ενυδατικά στοιχεία ώστε να «γλιστρούν» απαλά πάνω στην επιδερμίδα με την άνεση μιας κρέμας, αυτά τα ρουζ προσφέρουν φωτεινότητα και βελούδινη διαφάνεια. Αγαπημένη μας απόχρωση, η Wicked μία ιριδίζουσα απαλή ροζ που χαρίζει πλούσιο χρώμα και φυσική λάμψη.

 

SkinCeuticals ultra facial defence SPF50

Ultra Facial UV Defense SPF50 από τη SkinCeuticals: Με ελαφριά σύνθεση για προστασία υπό συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας, αυτό το προηγμένης τεχνολογίας SkinCeuticals αντηλιακό, αποτελεί την πρώτη γραμμή άμυνας ενάντια στη UV ακτινοβολία, ενώ είναι ιδανικό για ξηρό, κανονικό και ευαίσθητο δέρμα. Η τέλεια πρόταση για αντηλιακή προστασία!

 


Πηγή