Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Γυναίκες που μας εμπνέουν: Η Ναταλί Βαγιωνή είναι η γυναίκα που βρίσκεται στο τιμόνι της Fresh Line

Η σημερινή μέρα (Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας) δεν είναι απλά μία γιορτή, είναι η τέλεια αφορμή- συγκυρία άντρες-γυναίκες να αναρωτηθούμε για τα «αυτονόητα» της μοντέρνας κοινωνίας που ζούμε: Το αυτονόητο της ανθρώπινης συνύπαρξης, το αυτονόητο δικαίωμα στην ελεύθερη σκέψη και έκφραση, στην προσωπική ανεξαρτησία, στο σεβασμό, στην υγεία, στην εκπαίδευση, στην ισότητα, στην προστασία, στην ενημέρωση, στην συμμετοχή στα κοινά, στις ευκαιρίες, στην επιχειρηματικότητα, στην ανάπτυξη και εξέλιξη σε κάθε τομέα της ζωής, στην οικονομική χειραφέτηση.

Η Ναταλί Βαγιωνή είναι μία γυναίκα που σήμερα μας εμπνέει. Νέα, δραστήρια, πολυπράγμων, Διευθύνουσα Σύμβουλος μίας από τις πιο πετυχημένες ελληνικές εταιρίες στην αγορά των φυτικών καλλυντικών, της Fresh Line, που σήμερα βρίσκεται σε 14 χώρες του εξωτερικού και σημειώνει ραγδαία ανάπτυξη, συνεχίζει το έργο που ξεκίνησε η μητέρα της Μάιρα Βαγιωνή με μεγάλη επιτυχία. Εργάζεται άπειρες ώρες το 24ωρο, ταξιδεύει συχνά, αλλά παρόλα αυτά, πάντα θέλει και βρίσκει χρόνο να περιποιηθεί τον εαυτό της.

Τη συναντήσαμε, λοιπόν, και μιλήσαμε για όλα τα παραπάνω «αυτονόητα»: Το πόσο εύκολο είναι για μία γυναίκα να επικρατήσει σε ένα «ανδροκρατούμενο» χώρο, όπως είναι αυτός της επιχειρηματικότητας, τι της δίνει κίνητρο να συνεχίσει, τι θα συμβούλευε μία νέα κοπέλα που θέλει να ασχοληθεί με το κομμάτι της beauty βιομηχανίας, ποιες «θυσίες» απαιτούνται για να ισορροπήσει μία γυναίκα πετυχημένη καρίερα και προσωπική ζωή. Υπάρχουν συνταγές επιτυχίες; Όλες οι απαντήσεις στο παρακάτω βίντεο.

 

Όσο για το motto της ίδιας για τη σημερινή ημέρα: «Να μας σεβόμαστε, να μας φροντίζουμε, να μας χαιρόμαστε, να μας πιστεύουμε , να μας στηρίζουμε γιατί πάνω από όλα ΑΞΙΖΟΥΜΕ και αυτό ξεκινάει από εμάς, όπως τα περισσότερα πράγματα… Να κυνηγάμε την ισοτιμία και όχι το όμοιο… Είναι πολύ ξεχωριστό που είμαστε γυναίκες και θα πρέπει να τιμάμε τη γυναικεία μας φύση και να την ξεδιπλώνουμε ισότιμα».


Πηγή