Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Δέκα #NegativeSpaceNails που αξίζει να δεις και να κάνεις

Τα #NegativeSpaceNails έγιναν μόδα πριν από μερικά χρόνια και εξακολουθούν να είναι δημοφιλή. Εμάς μας αρέσουν γιατί είναι –αρκετά- πιο minimal από άλλα nail art που έχουν γίνει τάση και έχουμε ιδιαίτερη αγάπη για τα λιτά σχέδια. Τι σημαίνει όμως #NegativeSpaceNails;

Τα συγκεκριμένα σχέδια αφήνουν μέρη του νυχιού «γυμνά» και το κενό, το γυμνό αυτό κομμάτι του νυχιού, είναι το negative space που δανείζει το όνομά του στο μανικιούρ. Ακόμα και το γαλλικό, όταν δεν χρησιμοποιηθεί χρώμα στη βάση θεωρείται #NegativeSpace.

Όπως είπαμε και παραπάνω, με τα #NegativeSpaceNails οι πιθανότητες είναι αμέτρητες. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη χρωματική παλέτα, δεν υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο, δεν απαιτείται μεγάλη επιφάνεια νυχιού. Η #NegativeSpace οικογένεια είναι τεράστια!

Εμάς μας αρέσουν τα πιο graphic σχέδια αλλά έχουμε δει και ρομαντικά μανικιούρ με λουλούδια που μας έχουν ξετρελάνει. Μιας λοιπόν που έχουμε καιρό να μιλήσουμε για αυτό το αγαπημένο trend, είπαμε σήμερα να αναζητήσουμε όμορφα #NegativeSpaceNails στο Instagram και να φρεσκάρουμε τη μνήμη σου με μία όμορφη gallery.

Κάνε τώρα ένα scroll πιο κάτω για να φτάσεις στην gallery και να δεις τα δέκα μανικιούρ που αξίζει να κάνεις στο επόμενο ραντεβού σου για νύχια ή –ακόμα καλύτερα- τα νύχια που αξίζει να προσπαθήσεις να κάνεις μόνη σου. Enjoy…

Διάβασε ακόμα: Ξηρή vs Αφυδατωμένη επιδερμίδα: Τι σου συμβαίνει τελικά;


Πηγή