Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Δέσποινα Βανδή: Το μυστικό για να πετύχεις το χτένισμά της από τη χθεσινή βραδιά!

Βγαλμένη από παραμύθι ήταν η χθεσινή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στο 6ο live του Rising Star. Με τη βοήθεια του στιλίστα της Χρήστου Αλεξανδρόπουλου, η τραγουδίστρια επέλεξε μία αέρινη δημιουργία Jenny Packham και κοσμήματα Kessaris, ενώ το look της συμπληρωνόταν από ένα ιδιαίτερο χτένισμα δια χειρός Βασίλη Μπουλούμπαση και μακιγιάζ από τη Βάσω Νακοπούλου.

«Ancient Greek Hair» σχολίασε χαρακτηριστικά στον προσωπικό λογαριασμό του στα social media ο celebrity hairstylist και εμείς επικοινωνήσαμε μαζί του για να μάθουμε όλα τα μυστικά προκειμένου να πετύχουμε μόνες μας ένα παρόμοιο χτένισμα.

 

A photo posted by Bouloubasis Vasilis B (@bouloubasisv) on Jan 15, 2017 at 11:51am PST

«Στην ουσία έπιασα τα μαλλιά πίσω σε μία χαμηλή κοτσίδα. Από τη μία πλευρά άρχισα να δημιουργώ μια πλεξούδα από την πίσω πλευρά ( ύψος του αυχένα) προς τη μπροστινή (ανάποδα, δηλαδή) και τύλιξα τα μαλλιά με φορά από πίσω προς τα μπροστά, στο τμήμα πάνω από το αυτί (σα να σχημάτιζαν ένα S). Το μυστικό όμως «κρύβεται» σε αυτό το βήμα: Άνοιξα την πλεξούδα με τα δάχτυλά μου για να φαίνεται πιο «απλωμένη» και να δίνεται η αίσθηση ενός πιο ανεπιτήδευτου, boho χτενίσματος. Δεν ήθελα να είναι σφιχτή ή «αυστηρή». Από την άλλη πλευρά, έδωσα όγκο στα μαλλιά της και έπιασα και τις δύο πλευρές σε ένα χαμηλό ponytail.»

 

A photo posted by Despina Vandi (@desp1navandi) on Jan 15, 2017 at 11:00am PST

 


Πηγή