Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Δέσποινα Καμπούρη: Το κομψό beauty look της στην πρεμιέρα του «Πάμε Δανάη»

Πρεμιέρα έκανε σήμερα στις 10.50 το πρωί η εκπομπή «Πάμε Δανάη» μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Η Δανάη Μπάρκα επέστρεψε για δεύτερη χρονιά με άκρως ανανεωμένη ομάδα και συγκεκριμένα με τους Άρη Καβατζίκη, Γιώργο Κρικοριάν και τη δική μας, Δέσποινα Καμπούρη.

Η Δέσποινα εμφανίστηκε στις οθόνες μας με ultra chic λευκή ολόσωμη φόρμα, NEMA Resort Wear, παπούτσια Migato και κοσμήματα Anna Maria Mazaraki, αλλά και με ένα εξίσου κομψό beauty look, το οποίο είναι ιδανικό για κάθε περίσταση.

Πρεμιέρα για το Πάμε Δανάη: Η Μπάρκα υποδέχτηκε τη Δέσποινα Καμπούρη (video)

Τα μαλλιά της Δέσποινας Καμπούρη στην πρεμιέρα

Πριν μερικές ημέρες η Δέσποινα Καμπούρη επισκέφθηκε τον καλό της φίλο και hair colorist, Νικόλα Βιλλιώτη, και αποφάσισε να… γίνει πιο ξανθιά από ποτέ. Η αλήθεια είναι πως το ξανθό είναι άκρως τηλεοπτικό και στη Δέσποινα ταιριάζει γάντι.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Pame Danai (@pamedanai)

Για τη σημερινή πρεμιέρα του «Πάμε Δανάη», λοιπόν, η δική μας Δέσποινα επέλεξε ένα λιτό και κομψό χτένισμα, που δεν είναι άλλο από τα ίσια μαλλιά. Ίσια μαλλιά χωρίς καμία επιτήδευση, όμως!

Το σημερινό μακιγιάζ της Δέσποινας

Το μακιγιάζ της Δέσποινας Καμπούρη κινήθηκε σε ροζ και γήινους τόνους στη σημερινή πρεμιέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Η δημοσιογράφος επέλεξε ένα κραγιόν σε χρώμα σάπιου μήλου και καφέ αποχρώσεις στα μάτια, τα οποία και τόνισε με μπόλικη μάσκαρα.

 Αν θέλεις κι εσύ να αντιγράψεις το μακιγιάζ της Δέσποινας, πρέπει οπωσδήποτε να έχεις ένα κραγιόν σε σάπιο μήλο.

Είναι το highlight του μακιγιάζ της, άλλωστε. Μη φύγεις… Στην gallery σού έχω πέντε παρόμοια κραγιόν που θα τα φοράς ξανά και ξανά, όπου κι αν έχεις να πας. 




Πηγή