Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Δείχνεις συνέχεια κουρασμένη; Διάβασε τι φταίει και τι πρέπει να κάνεις

Πόσες φορές έχεις ακούσει τη φράση «Τι έχεις; Φαίνεσαι κουρασμένη» τις τελευταίες μέρες; Εγώ πολλές (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) και αλήθεια σου το λέω είμαι στα όριά μου. Δεν είμαι κουρασμένη! Βασικά, δεν είμαι περισσότερο κουρασμένη από ότι συνήθως και αυτό δεν γίνεται να βγαίνει προς τα έξω! Γιατί λοιπόν δίνω την εντύπωση στους συνεργάτες μου ότι εργάζομαι after hours σε κάποιο λατομείο; Ρώτησα τη δερματολόγο μου και έμαθα… Είμαι αφυδατωμένη!

 Με τις αλλαγές στον καιρό (spring is coming) το δέρμα υποφέρει και χάνει διπλάσια υγρασία από ότι συνήθως. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη θαμπή επιδερμίδα και την ωχρή όψη που συνδυαστικά, κάνουν τους πάντες να αναρωτιούνται αν μετά το γραφείο πηγαίνω στη λαχαναγορά για μεροκάματο. Ευτυχώς η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι απλή και θα τη μοιραστώ μαζί σου. Βήμα πρώτο: Ενυδάτωση on the go.

Korres H2O Rose Hydrating Mist

Τα ενυδατικά σπρέι δεν είναι μόνο για να κάνεις εντύπωση ή να δροσίζεσαι το καλοκαίρι αλλά για να δημιουργούν ένα ενυδατικό φίλμ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εγώ έριξα στην τσάντα μου το Korres, H2O Rose Hydrating Mist. Είναι ένα ροδόνερο Rosa Damascena ενισχυμένο σε υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση, τόνωση, μείωση της εμφάνισης των πόρων και φρεσκάρισμα του μακιγιάζ. Ναι κοντεύω να το τελειώσω και ναι, είναι απλά φανταστικό. Βήμα 2: Εντατική περιποίηση.

Glamglow Thirstymud Hydrating Treatment

Μάσκες κάνω και κάνεις και εσύ είμαι βέβαιη αλλά τώρα χρειαζόμαστε μάσκες εντατικής ενυδάτωσης για να πάρει μπρος η επιδερμίδα και η καλύτερη που έχω δοκιμάσει ποτέ είναι η Glamglow, Thirstymud Hydrating Treatment. Πραγματικά, το αποτέλεσμα είναι ορατό από την πρώτη φορά που θα τη βάλεις και αναρωτιέμαι γιατί τόσο καιρό δεν τη χρησιμοποιούσα. Βήμα 3: Το μπάνιο.

valentin lacoste 508223 unsplash

Δεν ξέρω για εσένα αλλά εγώ κάθομαι με τις ώρες κάτω από το ΚΑΥΤΟ νερό στο ντους σαν άλλη Daenerys (χωρίς δράκους) και αυτό είναι ό, τι χειρότερο (όχι, δεν είμαι εγώ στη φωτογραφία προφανώς). Το καυτό νερό αφαιρεί διπλάσια υγρασία από την επιφάνεια της επιδερμίδας οπότε πρέπει να σταματήσεις εσύ και εγώ τα καυτά μπάνια. Ακόμα δεν τα έχω καταφέρει αλλά προσπαθώ. Κάνε και εσύ αυτά τα τρία βήματα και ραντεβού εδώ σε μία εβδομάδα για να δούμε αν ακόμα μας ρωτούν τι έχουμε και αν είμαστε κουρασμένες!

Διάβασε ακόμα: Η κρέμα ημέρας που φορώ από τα 25 μου μόλις έγινε καλύτερη

 

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!




Πηγή