Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Δεν αρκεί μόνο το σαμπουάν! Το μαγικό συστατικό που θα σου χαρίσει υγιή και δυνατά μαλλιά

Το σενάριο έχει ως εξής: Λούζεσαι 3-4 φορές την εβδομάδα, χρησιμοποιείς το ωραίο το σαμπουάν σου, τη μάσκα μαλλιών, το conditioner και γενικά μια ποικιλία προϊόντων για τη φροντίδα των μαλλιών σου, όμως αισθάνεσαι πως κάτι λείπει. Νιώθεις ότι τα μαλλιά σου δεν είναι υγιή και η τρίχα σου δεν είναι ανθεκτική. Το αντίθετο κιόλας. Τα μαλλιά σου σπάνε συχνά!

Αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Υπάρχει λύση και είναι μία: θα προσθέτεις σε κάθε λούσιμό σου και συγκεκριμένα στο σαμπουάν σου μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου.

Ξέρεις τι θα συμβεί αν αφήσεις για πολλή ώρα στα μαλλιά σου το μοβ σαμπουάν;

Τα αιθέρια έλαια καταπραΰνουν το ξεφλούδισμα στο τριχωτό της κεφαλής

Αν έχεις έρθει αντιμέτωπη με την πιτυρίδα ή αν το τριχωτό της κεφαλής σου ξεφλουδίζει περισσότερο από το κανονικό, καλό είναι να αρχίσεις να χρησιμοποιείς συνδυαστικά με το σαμπουάν σου κι ένα αιθέριο έλαιο. Το πιο ιδανικό; Το αιθέριο έλαιο λεβάντας.

via GIPHY

Το αιθέριο έλαιο λεβάντας είναι αντιμικροβιακό, πράγμα που σημαίνει ότι σκοτώνει τα βακτήρια που είναι υπεύθυνα για την πιτυρίδα ακόμα και μέσα σε 3 ημέρες, ενώ οι αντιφλεγμονώδεις παράγοντές του καταπραΰνουν τον κνησμό. Κάπως έτσι, προάγεται η ανάπτυξη των κυττάρων της τρίχας με αποτέλεσμα να αναπτύσσονται και πολύ πιο γρήγορα τα μαλλιά.

Με τα αιθέρια έλαια θα αντιμετωπίσεις τη λιπαρότητα

Αν αντιμετωπίζεις λιπαρότητα στο τριχωτό της κεφαλής, το αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου θα σε σώσει. Το συγκεκριμένο αιθέριο έλαιο έχει την ικανότητα να περιορίζει την υπερβολική παραγωγή ελαίων, να ενισχύει την κυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής και κατ’ επέκταση να ενισχύει την ανάπτυξη της τρίχας.

Ακόμα το σκέφτεσαι; Επισκέψου το κοντινότερο φαρμακείο και προμηθεύσου αιθέρια έλαια για να τα χρησιμοποιήσεις στο επόμενο λούσιμό σου. 3-4 σταγόνες μέσα στο σαμπουάν σου αρκούν για να δεις γρήγορα αποτελέσματα.

Μέχρι τότε… Check και την gallery και μερικά σαμπουάν που θα σου χαρίσουν δυνατά και υγιή μαλλιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Super fresh χρώμα; 10 σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά που πρέπει να έχεις στο μπάνιο σου
  • Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιείς το σαμπουάν μετά την ημερομηνία λήξης του

Πηγή