Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Δεν είσαι fan του glitter; Κάνε το tortoiseshell γαλλικό μανικιούρ της Kendall Jenner

Σε καταλαβαίνω! Μπορεί να μην είσαι fan του glitter, να μη σου αρέσει η πολλή λάμψη στα νύχια που οι περισσότερες συνηθίζουμε να επιλέγουμε στις γιορτές των Χριστουγέννων. Σκέφτεσαι, λοιπόν, και ξανασκέφτεσαι τι μανικιούρ να κάνεις που να μην είναι glam, αλλά να έχει.. αυτό το κάτι διαφορετικό για το αποψινό ρεβεγιόν.

Κλασικό γαλλικό nail art δεν θέλεις να κάνεις! Τι να επιλέξεις εν τέλει; Το διαφορετικό και ultra chic French mani που έκανε η Kendall Jenner.

6 τάσεις στα κουρέματα που θα κυριαρχήσουν το 2022

Με tortoiseshell γαλλικό μανικιούρ η Kendall Jenner

Λίγες μέρες πριν την Πρωτοχρονιά η Kendall Jenner αποφάσισε να κάνει γαλλικό μανικιούρ, αλλά όχι με λευκή γραμμή. Προτίμησε το tortoiseshell σχέδιο, δηλαδή το print της ταρταρούγας.

Το μοντέλο διατήρησε nude τη βάση των νυχιών της – ένα τέλειο trick για να δείχνουν τα δάχτυλα πιο λεπτά και μακριά σε συνδυασμό με το αμυγδαλωτό σχήμα- και για γραμμή έκανε tortoiseshell print.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lisa Kon (@lisa_kon_)

Μα δεν είναι super chic;

Τι είναι το tortoiseshell print

Όπως σου είπα και παραπάνω, το tortoiseshell print είναι το σχέδιο της ταρταρούγας, δηλαδή του κελύφους της χελώνας. Τα #Tortoiseshellnails, λοιπόν, κινούνται στις αποχρώσεις της ταρταρούγας, που δεν είναι άλλες από τις καφέ σκούρες, μαύρες, ακόμη και κίτρινες.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως το tortoiseshell ανήκει στην κατηγορία των animal print σχεδίων και… το animal είναι super hot τους χειμερινούς μήνες. Γιατί, λοιπόν, να μην το δοκιμάσεις κι εσύ και να κάνεις copy the Kendall Jenner’s nail look;

Κι αν θέλεις να δεις κάτι διαφορετικό, αλλά πάλι με tortoiseshell print, θα το βρεις στην gallery! Check και… καλή Πρωτοχρονιά, girl!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

#SnakeTips: Η νεότερη τάση στο γαλλικό μανικιούρ είναι wild!

True blue! 10 πράγματα που ίσως δεν ήξερες για το σκούρο μπλε και 10 σκούρα μπλε μανικιούρ




Πηγή