Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Δεν θα πιστέψεις ποιο αντηλιακό φορά η Meghan Markle στον γιο της Archie!

Από την ημέρα που γεννήθηκε, ο Archie Harrison, γιος της Meghan και του Harry, μονοπωλεί το ενδιαφέρον των media και των social media. Σε κάθε έξοδο της, η πριγκιπική οικογένεια τραβά τα φλας και η τελευταία εξόρμησή τους δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Η Meghan και ο Archie πήγαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα polo του μπαμπά Harry και ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε μαζί με το… αντηλιακό τους! Αν σε ρωτούσαμε τι πιστεύεις ότι φορά η Meghan και ο Archie όμως, η πρώτη σου απάντηση δεν θα ήταν Nivea… σωστά;

Κι όμως! Όπως βλέπεις, στο καπό του αυτοκινήτου φαίνεται ξεκάθαρα το χαρακτηριστικό μπλε μπουκάλι Nivea που ίσως έχεις και εσύ στο νεσεσέρ σου. Η Meghan ξέρουμε ότι λατρεύει τα προϊόντα Nivea (το έχει δηλώσει) και έτσι δεν μας φαίνεται παράξενο το γεγονός πως εμπιστεύεται το brand που και εμείς αγαπάμε για την αντηλιακή της προστασία και αυτή του γιού της. Δεν μπορούμε όμως να καταλάβουμε ποιο ακριβώς αντηλιακό είναι καθώς είναι γυρισμένο ανάποδα!

Stockton Closet 1

Σε κάθε περίπτωση, αν θέλεις και εσύ.. πριγκιπική αντηλιακή προστασία, μπορείς να πάρεις για εσένα το NIVEA SUN, Protect and Moisture SPF 30 και για το παιδάκι σου το NIVEA SUN KIDS, Moisturizing Sun Spray SPF 30.

Διάβασε ακόμα: Αυτά τα αντηλιακά θα σώσουνε το παιδάκι σου ΚΑΙ εσένα φέτος στις διακοπές!


Πηγή