Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Δεν χρειάζεται να φτάσεις στη Γαλλία για να αποκτήσεις την τελευταία «à la française» τάση στο χρώμα

Την σεζόν που μας πέρασε, μία ήταν η τάση στο χρώμα των μαλλιών που κυριαρχούσε (και μας είχε ξετρελάνει): Τα smoky hair. Με την υπογραφή της L’ Oréal Professionnel Paris, είχαμε κάνει το χρώμα μας «καπνιστό», αισθησιακό και εντυπωσιακό. Ο καιρός όμως ζέστανε, ο ήλιος μας «λούζει» καθημερινά και θέλουμε περισσότερο φως στα μαλλιά μας.

Το balayage λοιπόν μοιάζει μονόδρομος, τόσο για τις ξανθές όσο και για τις μελαχρινές. Όχι όμως το απλό balayage… Για αυτή τη σεζόν, η L’ Oréal Professionnel Paris μας προτείνει balayage  à la française! Ετοιμάσου να μάθεις τα πάντα για το French Balayage, την τελευταία τάση στο χρώμα των μαλλιών!

Το balayage –πλέον- ξέρεις τι περιλαμβάνει: Είναι η τεχνική με την οποία, οι hair experts, χρωματίζουν τούφες των μαλλιών μας σε στρατηγικά σημεία, ώστε να έχουμε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, από ότι θα είχαμε με ανταύγειες. Ποια είναι λοιπόν η διαφορά του French Balayage; Είναι η πιο κομψή, πιο φυσική εκδοχή του balayage που έχει μία extra δόση γαλλικής, Je ne sais quoi, φινέτσας.

Μάλιστα, δεν υπάρχει μόνο ένα French Balayage αλλά 3 διαφορετικά, τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν στο προσωπικό στιλ της κάθε μίας από εμάς. Υπάρχει το soft για διακριτικές αλλαγές, το sexy για… καυτές καλοκαιρινές μεταμορφώσεις και το extreme για τις πιο τολμηρές.

GIF 1

Είναι με λίγα λόγια, το χρώμα που μπορεί να σου χαρίσει γαλλική φινέτσα, επιπλέον πόντους στιλ και να σε μεταμορφώσει σε θεά του καλοκαιριού χωρίς καν να βγεις εκτός συνόρων. Πώς γίνεται όμως;

ggggif2

Soft French Balayage

Είναι η πιο διακριτική εκδοχή του French Balayage που μοιάζει φτιαγμένη για τα πολύ σκούρα μαλλιά. Αν λοιπόν, είσαι πολύ μελαχρινή και μέχρι σήμερα δίσταζες να ανοίξεις το χρώμα σου, ήρθε η ώρα να το κάνεις! Οι hair experts της L’ Oréal Professionnel Paris θα εξετάσουν τα μαλλιά και τις ανάγκες σου και, ακολουθώντας το οh so French (Balayage) πρωτόκολλο, θα σου χαρίσουν soft ξανοίγματα σε 2 βήματα.

lorealpro 173977774 4019935768088253 5896860984996776901 n

Ακόμα και τα πολύ σκούρα μαλλιά μπορούν να αποκτήσουν φωτεινές αλλά subtle ανταύγειες και ένα συνολικά Luminous, τέλεια εκτελεσμένο αποτέλεσμα, ποτέ ζεστό (aka κίτρινο ή πορτοκαλί) και πάντα λαμπερό!

Sexy French Balayage

Πρόκειται για την… καυτή εκδοχή του French Balayage που χαρίζει εκτυφλωτικά λαμπερό αποτέλεσμα, χωρίς ίχνος ζεστών τόνων. Είναι η απόλυτη επιλογή balayage για μεσαίες και σκούρες βάσεις μαλλιών. Περιλαμβάνει τα κλασικά βήματα του French Balayage: Ξάνοιγμα με το πρωτοποριακό Blond Studio και έπειτα glossing με την Dialight!

lorealpro 176014121 503341394034693 6862517342670772304 n

Το Sexy French Balayage είναι μάλιστα η ιδανική επιλογή για εσένα που είσαι ήδη ξανθιά και θέλεις να απομακρύνεις τις κιτρινίλες επαναφέροντας τη sexy καλοκαιρινή λάμψη στα μαλλιά σου.

Extreme French Balayage

Είναι η εκδοχή για τις τολμηρές. Εδώ το χρώμα είναι εκτυφλωτικό και πιο έντονο παραμένοντας ωστόσο φυσικό και απόλυτα chic. Είναι αυτό που χρειάζεσαι αν θέλεις να ανανεωθείς για το καλοκαίρι και να κάνεις statement με το χρώμα των μαλλιών σου.

lorealpro 176026700 861807144683912 6611730706321338701 n

Και στις τρεις περιπτώσεις, ο hair expert της L’ Oréal Professionnel Paris είναι εκείνος που, πρώτα θα εξετάσει, έπειτα θα σε συμβουλέψει και τρίτον, θα δημιουργήσει αυτή την à la française τάση που θα κυριαρχήσει όλο το καλοκαίρι (ίσως και το φθινόπωρο). Δεν πρέπει λοιπόν να διστάζεις να ανοίξεις το χρώμα των μαλλιών σου ούτε και να νομίζεις ότι το balayage δεν είναι για εσένα.

Πρόκειται για την απόλυτη τεχνική-τάση που ήρθε για να κάνει το καλοκαίρι πιο φωτεινό, εσένα λίγο πιο ξανθιά και τους πάντες γύρω σου να προσπαθούν να καταλάβουν γιατί ξαφνικά μοιάζεις να έφτασες μόλις από τη Γαλλική Ριβιέρα! Επισκέψου λοιπόν, ένα συνεργαζόμενο L’ Oréal Professionnel Paris κομμωτήριο, συζήτα τις ανάγκες και τα θέλω σου με έναν L’ Oréal Professionnel Paris hair expert και ανανεώσου με ένα oh so chic, French Balayage!

Επισκέψου την επίσημη ιστοσελίδα www.lorealprofessionnel.gr και μάθε περισσότερα για το French Balayage https://www.lorealprofessionnel.gr/french-balayage?locationInPage=HomePage%20moodboard

Κάνε like στην Facebook page: https://www.facebook.com/lorealprofessionnel.el/

Ακολούθησε τα @LorealPro #LorealProGR στο instagram




Πηγή