Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Δες πώς θα διορθώσεις τις ατέλειες της επιδερμίδας σου χωρίς foundation ή concealer!

Σίγουρα οι δύο πιο δημοφιλείς απαντήσεις στην ερώτηση: «Με ποιο τρόπο καλύπτεις τους διεσταλμένους πόρους, τις κοκκινίλες γύρω από τη μύτη και το μέτωπο, τα μικρά σπυράκια, τη θαμπή επιδερμίδα» είναι το foundation και το concealer. Κι όμως, πώς θα σου φαινόταν αν κάλυπτες με μεγάλη επιτυχία κάθε ατέλεια της επιδερμίδας σου χωρίς να χρησιμοποιήσεις τίποτε από τα παραπάνω (aka foundation ή concealer);

Tα νέα primers της Maybelline New York είναι εδώ και θα σου λύσουν κάθε πρόβλημα φυσικά και τα χέρια. Όπως επισημαίνουν, μάλιστα, αρκετοί makeup artists,το μακιγιάζ είναι πάντα καλύτερο με τη χρήση ενός primer! Λειαίνουν την επιδερμίδα, την ενυδατώνουν και την προετοιμάζουν για το μακιγιάζ, δημιουργώντας την τέλεια βάση. Παράλληλα, μειώνουν την εμφάνιση των πόρων, χαρίζουν ομοιόμορφο τόνο χωρίς κοκκινίλες ή κίτρινα σημάδια, αφήνοντας την λαμπερή και δροσερή.

 

Είναι 4 και το κάθε ένα έχει μια τέλεια ιδιότητα! 

-Το γκρι Master Prime Pore Minimizing Primer μπορεί να κάνει τους πόρους σου λιγότερο εμφανείς με μόλις μερικές σταγόνες.

-Το πράσινο Master Prime Anti-Redness Primer εξουδετερώνει τι κοκκινίλες… ξέρεις, εκείνες που εμφανίζονται γύρω από την μύτη και στο μέτωπό σου.

-Το κίτρινο Master Prime Anti-Dulness Primer μπορεί να «τονώσει» το θαμπό δέρμα σου και να το κάνει να επανακτήσει την ζωντάνια του.

-Ενώ το κόκκινο Master Prime Illuminating Primer θα δώσει λάμψη σε όποιο σημείο το εφαρμόσεις στο λεπτό!

Αποτέλεσμα; Η επιδερμίδα φαίνεται τέλεια, δροσερή και ενυδατωμένη!

 


Πηγή