Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Δες την super elegant αλογοουρά της Κατερίνας Καινούργιου και θα σου πούμε πώς να την αντιγράψεις

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν φοβάται να δοκιμάσει χτενίσματα και στιλ στα μαλλιά της (hello τέλειο μακρύ καρέ!) και το αποδεικνύει καθημερινά. Με τη βοήθεια του hairstylist της Μάνου Κοψαχείλη, κάνει ατημέλητα up dos, αυστηρά σινιόν, κοτσίδες, αλογοουρές και φυσικά τα signature κύματα που της πάνε πολύ. Αυτή τη φορά ωστόσο, δεν μας ενθουσίασε κάποιο περίτεχνο χτένισμα που έκανε αλλά… η αλογοουρά της!

Όπως θα δεις παρακάτω, είναι μία αλογοουρά με ελαφριούς κυματισμούς και το λαστιχάκι, είναι κρυμμένο κάτω από μία πλούσια τούφα μαλλιών. Όχι, δεν πρόκειται για κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί όμως, είναι η πιο κομψή εκδοχή αυτής της αλογοουράς που έχουμε δει εδώ και καιρό.

katken85 50061693 1163787807111600 6016192021484946491 n

Είναι το ιδανικό χτένισμα για τις ημέρες που θέλεις να κάνεις κάτι γρήγορο και απλό για το γραφείο ή την έξοδό σου. Κρύβοντας το λαστιχάκι αυτόματα αναβαθμίζεις την αλογοουρά και την κάνεις πιο κομψή χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Μάλιστα, δεν χρειάζεται καν να χρησιμοποιήσεις τσιμπιδάκια για να στερεώσεις την τούφα που θα καλύψει το λαστιχάκι αν δεν θέλεις. Πάτα play παρακάτω και θα δεις 2 τρόπους για να κρύψεις πανεύκολα το λαστιχάκι της αλογοουράς χωρίς τσιμπιδάκια.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Here’s a quick tutorial that teaches you how to hide elastics for a more sophisticated look – as you may have noticed, I do this for almost every style! It just looks a lot prettier, I think! Hope you enjoy this video! ? Have you ever tried one of these #hairhacks ? I’d love to know! . . . . . ?? Ist euch schon mal aufgefallen, dass ich auf den meisten Bildern die Zopfgummis unter einer Haarsträhne versteckt habe? Ich finde das sehr hübsch und irgendwie „erwachsener“… darum gibt es hier ein kleines Tutorial dazu, wie ich das mache. Habt ihr das schon mal ausprobiert? . . . . . #hairtutorial #hairtutorials #hairhack #peinadosvideos #allmodernhair #behindthechair_com #beyondtheponytail #howtodohair #ponytails #frisur #peinados #peinado #beautyhacks

A post shared by Anna ? Braids & Tutorials (@annalovesbraids) on Jan 24, 2019 at 8:34am PST

Τώρα που τα ξέρεις όλα, δεν υπάρχει λόγος να μην αφιερώσεις μισό λεπτό παραπάνω στην αλογοουρά σου και, όπως η Κατερίνα, να την κάνεις super chic και τέλεια για κάθε σου εμφάνιση. Δες τώρα τα top 10 χτενίσματα που έχει κάνει η Κατερίνα και θα θέλαμε να αντιγράψουμε!

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!


Πηγή