Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Δες τι καθαριστικό σου ταιριάζει ανάλογα τον τύπο του δέρματός σου

Κάθε γυναίκα έχει τη δική της ιεροτελεστία στη φροντίδα της επιδερμίδας της. Αναμφίβολα όμως, το ντεμακιγιάζ είναι το σημαντικότερο βήμα για ένα όμορφο και υγιές δέρμα. Για την ξηρό τύπο, μεικτό ή ευαίσθητο που είναι εκτεθειμένος στη ζωή της πόλης ή στην ύπαιθρο, ο άψογος καθαρισμός είναι το μυστικό κάθε υγιούς και φωτεινής επιδερμίδας που δεκαπλασιάζει την αποτελεσματικότητα της ρουτίνας περιποίησης. “Το ότι είναι φυσικό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι και αποτελεσματικό!” Η Caudalie, αποκαλύπτει τη νέα σειρά ντεμακιγιάζ με 5 αποτελεσματικά προϊόντα βασισμένα σε φυσικά συστατικά αλλά και διαφορετικές υφές ώστε να ταιριάζουν στον τύπο του δέρματός σου.

Περιλαμβάνει:

1. Το Make-Up Removing Cleasing Oil που συνδυάζει ενυδατικά έλαια από κουκούτσια σταφυλιού και αμυγδάλου με ηλιέλαιο και καστορέλαιο, ιδανικά για την αφαίρεση κάθε τύπου μακιγιάζ. Ιδανικό για ευαίθητες επιδερμίδες.

 

2. Τον πλούσιο αφρό Instant Foaming Cleanser που χάρη στο ενυδατικά εκχυλίσματα σταφυλιού και φασκόμηλου εξυγιαίνει απαλά την επιδερμίδα. Ιδανικό για τις ξηρές επιδερμίδες.

4788 Foaming cleanser 150ml

3. Το ενυδατικό βιολογικό νερό Micellar Cleansing Water που καθαρίζει και καταπραΰνει την επιδερμίδα με μια μόνο κίνηση. Ιδανικό για τις θαμπές επιδερμίδες.

4784 Micellar Water 200ml

Τη σειρά συμπληρώνουν δύο ακόμα προϊόντα το γαλάκτωμα Gentle Cleansing Milk και η τονωτική λοσιόν Moisturizing Toner. 

Must Tip

Πειραματίσου με τις υφές και αναμείξτε Oil +Foam, Foam + Deep Cleansing Exfoliator ή Milk + Foam για μια μοναδική “sur-mesure” εμπειρία καθαρισμού! Συνδύασε τα προϊόντα και θα ανακαλύψετε πρωτόγνωρες υφές και αισθήσεις

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι καλύτεροι τρόποι για να φορέσεις τα αγαπημένα scrunchies

 

 


Πηγή