Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Δες τον Jon Snow να χορεύει με τον πιο sexy τρόπο

Η 7η σεζόν του Game of Thrones μπορεί να τελείωσε, βυθίζοντας σε θλίψη εκατομμύρια fans της σειράς σε όλο τον κόσμο, όμως ο Kit Harington (aka Jon Snow aka ο τίμιος άντρας που σέβεται το γυναίκειο κοινό του) δεν μας αφήνει παραπονεμένες. Μετά την ανακοίνωση του ονόματός του (ως το νέο πρόσωπο για το άρωμα The One for Men του οίκου Dolce & Gabbana)τον προηγούμενο Μάρτιο, έφτασε επιτέλους(!) η στιγμή που μπορούμε να τον καμαρώσουμε επί της οθόνης μας.

 

Η νέα διαφημιστική καμπάνια που πρωταγωνιστεί έκανε το ντεμπούτο της στο κανάλι του μεγάλου Οίκου στο Youtube, και ο Kit είναι πιο γοητευτικός και sexy από ποτέ. Μπορείς να την απολαύσεις εδώ:

Σκηνοθετημένη από τον Ιταλό filmmaker Matteo Garrone, η ταινία για τη νέα καμπάνια του αρώματος είναι γυρισμένη στους δρόμους της Νάπολης, όπου ο Kit ξεδιπλώνει με περισσό ζήλο το Ιταλικό του ταπεραμέντο. Μέσα σε μία ατμόσφαιρα με έντονα τα στοιχεία του ερωτισμού και της Ιταλικής κουλτούρας, ο Kit περπατά στην ανοιχτή αγορά της Νάπολης και γίνεται ένα με το πλήθος. Μιλάει με τους ντόπιους, τους χαιρετά και καταλήγει να χορεύει ξεδιπλώνοντας την πιο sexy πλευρά του.

Αισθησιακό και πολύ κομψό, μοντέρνο αλλά και διαχρονικό κλασικό, το νέο αντρικό άρωμα Dolce & Gabbana The One απευθύνεται στο σύγχρονο άντρα που θέλει να είναι γοητευτικός. Ένα Oriental Spicy άρωμα, η βάση του οποίου κινείται ανάμεσα σε νότες tobacco και μπαχαρικών.


Πηγή