Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Δεύτερο δέρμα: Αυτά τα μεικάπ μιμούνται την επιδερμίδα σου

Το μεικάπ είναι ένα προϊόν που… διχάζει. Κάποια κορίτσια το αποφεύγουν και όλες οι υπόλοιπες το λατρεύουν όσο τίποτα. Υπάρχει όμως ένα «ζητούμενο» που έχουν κοινό τόσο τα κορίτσια που δεν το φορούν όσο και οι φανατικές του μεικάπ και είναι αυτό που μας ενώνει όλες σε έναν κοινό σκοπό: Να μοιάζουμε σα να μη φοράμε τίποτα!

Η απόλυτα φυσική κάλυψη είναι αυτό που ζητάμε όλες από το μεικάπ μας και ο λόγος για τον οποίο το αποφεύγουν εκείνες που δεν το έχουν στο νεσεσέρ τους. Βλέπεις, μερικές φόρμουλα δεν γίνονται ένα με την επιδερμίδα, φαίνονται, δημιουργούν λιπαρότητα και επιβαρύνουν το δέρμα.

Υπάρχουν όμως και μερικά μεικάπ που πραγματικά είναι μικρά θαύματα της κοσμετολογίας. Μιλάμε για εκείνα τα προϊόντα που γεμίζουν την επιδερμίδα θρέψη και παράλληλα κάλυψη και έτσι το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από φυσικό… μοιάζει σα να μην φοράς τίποτα.

Βέβαια, η σωστή σύσταση και το χρώμα παίζουν ρόλο στο αποτέλεσμα αλλά το βασικότερο είναι η σύνθεση του μεικάπ. Μιας λοιπόν που εδώ στο beauty department ανήκουμε στην ομάδα των φανατικών, αποφασίσαμε να «προσηλυτίσουμε» και άλλες στην μεριά μας…

Αναζητήσαμε γι᾽αυτό το λόγο τα πιο hi tech, φυσικά μεικάπ εκεί έξω που μιμούνται την επιδερμίδα και ούτε νιώθεις ότι τα φοράς ούτε και φαίνεται πως έχεις φορέσει κάτι. Θα τα βρεις στην παρακάτω gallery μαζί με αναλυτικές πληροφορίες και ίσως να θελήσεις να κάνεις ένα από αυτά δώρο στον εαυτό σου. Για δες…

Διάβασε ακόμα: Τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής για να τονώσεις το ανοσοποιητικό σου


Πηγή