Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Διάβασε γιατί πρέπει να έχεις πάντα eye patches στο ψυγείο σου

Κάποια βράδια δεν μπορείς να κοιμηθείς και κάποια άλλα απλά δεν θες. Κάποια βράδια τρως πολλά ποπ κόρν με την ταινία σου ή κάνεις μεταμεσονύκτιες επιδρομές στο ψυγείο. Υπάρχουν βραδιές που πίνεις περισσότερο από όσο πρέπει και που κλαις περισσότερο από όσο χρειάζεται. Τα βράδια σου –όπως και τα δικά μας- είναι γεμάτα πράγματα που έχουν επιπτώσεις στην όψη συ και φυσικά το καταλαβαίνεις όταν σηκώνεσαι από το κρεβάτι.

Τα πρηξίματα, οι σακούλες και οι μαύροι κύκλοι που βλέπεις στον καθρέφτη μαρτυρούν πως το περασμένο βράδυ δεν ήταν ένα βράδυ σαν όλα τα άλλα όμως… Δεν θέλεις να το ξέρει μέχρι και ο θυρωρός στο γραφείο σου. Τι κάνεις λοιπόν;

Στρέφεσαι στα eye patches που φτιάχτηκαν για να λύσουν αυτά ακριβώς τα προβλήματα. Σε μόλις λίγα λεπτά μπορούν να μειώσουν τα πρηξίματα, να απαλύνουν τους μαύρους κύκλους και να κάνουν την περιοχή των ματιών πιο φωτεινή και ξεκούραστη.

Είναι με λίγα λόγια ακριβώς αυτό που χρειάζονται τα μάτια (και η ψυχολογία) σου έτσι ώστε να εξαφανίσεις το 50% της περασμένης βραδιάς από τα μάτια σου, το άλλο 50% θα το κρύψει το κονσίλερ. Γι᾽αυτό πρέπει να έχεις πάντα eye patches στο ψυγείο σου!

Γιατί μπορούν να σώσουν την κατάσταση, τα μάτια σου και τη μέρα σου. Και αν αναρωτιέσαι ποια πρέπει να διαλέξεις, συγκεντρώσαμε για εσένα μερικές επιλογές στην παρακάτω gallery… Παρακαλούμε, δεν κάνει τίποτα.

Cover photo @goldnourish

Διάβασε ακόμα: Τα ωραιότερα beauty looks που είδαμε στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ από το 1954

 


Πηγή