Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Διάβασε πως θα ξυπνήσεις με τα πιο απαλά πόδια που είχες ποτέ χωρίς να έχεις κάνει πεντικιούρ!

Το καλοκαίρι κάνουμε πεντικιούρ κάθε δεύτερη εβδομάδα. Είναι λογικό! Τα πόδια μας φοράνε συνεχώς σανδάλια και θέλουμε να είναι περιποιημένα. Τον χειμώνα όμως τα πράγματα αλλάζουν! Τα πόδια μας κλείνονται μέσα σε παπούτσια και τυλίγονται με κάλτσες… Τον χειμώνα δεν τα βλέπει κανείς καθημερινά και έτσι το πεντικιούρ περνά σε δεύτερη μοίρα. Κάπως έτσι καταλήγουμε να βγάζουμε τις κάλτσες και να κοιτάζουμε πόδια που μοιάζουν με δεινόσαυρου παρά με κοριτσιού #thehorror!

Μην ανησυχείς, αφενός θα μείνει μεταξύ μας και αφετέρου έχουμε τη λύση για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Είναι η βαζελίνη! Ναι, η βαζελίνη που βάζεις στα χείλη σου και που έχεις σίγουρα σε κάποιο ντουλάπι. Τι θα την κάνεις; Συνέχισε να διαβάζεις…

42182634

Κάνεις μπάνιο σκουπίζεσαι και όσο ακόμα τα πόδια σου είναι ζεστά, απλώνεις μία γενναία στρώση βαζελίνης επάνω τους. Έπειτα, φοράς από πάνω ένα σακουλάκι polybag (ναι αυτά για τα σάντουιτς) και μετά από πάνω τις κάλτσες σου. Ναι, η αίσθηση είναι περίεργη και ναι, θα πρέπει να κοιμηθείς με αυτά στα πόδια σου αλλά αν το κάνεις θα ξυπνήσεις με πατούσες που μοιάζουν σα να έκανες spa των 100€ μόνο στα πόδια σου.

rafael lodos 498653 unsplash

Το ίδιο μάλιστα μπορείς να κάνεις και στα χέρια σου βάζοντας βαζελίνη και φορώντας γάντια μίας χρήσης και… κανονικά γάντια από πάνω. Μην συνοφρυώνεσαι… Μία φορά αν το κάνεις θα μας ευγνωμονείς! Και μην φοβάσαι, δεν χρειάζεται να κάνεις το ίδιο πράγμα κάθε μέρα, μία φορά κάθε δύο εβδομάδες αρκεί για να έχεις πόδια (και χέρια) βελούδινα συνεχώς!

Διάβασε ακόμα:

Έχεις σγουρά μαλλιά; Μην τα ισιώνεις! Έχουμε χτενίσματα για εσένα…

Το «μυστικό» για να έχεις πάντα ξεκούραστο βλέμμα. Όλοι το αναζητούσαν, εμείς το βρήκαμε!

Τα προϊόντα με αμύγδαλο δεν πρέπει να λείπουν από την περιποίησή σου


Πηγή