Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Διάλεξε το σχήμα φρυδιών που σου ταιριάζει και άλλαξε εντελώς το πρόσωπό σου!

Τα φρύδια είναι ο καθρέφτης των ματιών, αφού τονίζουν το βλέμμα και η βάση για οποιοδήποτε μακιγιάζ στο πρόσωπο, αφού τα φρύδια είναι εκείνα που διαμορφώνουν το σχήμα και τις γωνίες του προσώπου.  (Δεν τα λέμε εμείς αλλά οι διασημότεροι make up artist). Τα περιποιημένα φρύδια λοιπόν, έκαναν το comeback τους δυναμικά στον κόσμο της ομορφιάς πριν από μερικά χρόνια και από τότε παραμένουν συνεχώς πρωτεύον μέλλημα στην σωστή beauty ρουτίνα μας. Το στυλ και το μακιγιάζ τους, βρίσκονται στις top beauty τάσεις κάθε σεζόν και κυριαρχούν σε επιδείξεις μόδας, sites και περιοδικά. Ήξερες, όμως, ότι υπάρχουν 3 διαφορετικά στυλ φρυδιών; Εσύ έχεις επιλέξει το κατάλληλο για το πρόσωπό σου;

Μάθε ό,τι χρειάζεται:

ΣΧΗΜΑ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΓΩΝΙΑ

Το πιο συνηθισμένο (και ασφαλές θα λέγαμε σαν επιλογή) σχήμα φρυδιών. Τονίζει τα έντονα βαμμένα μάτια και γενικά το μακιγιάζ του προσώπου αλλά δεν δείχνει τόσο φυσικό τις μέρες που θές να κυκλοφορείς συνεχώς αμακιγιάριστη. Έχει τη σφραγίδα της Beyonce και της Lily Collins και σίγουρα αξίζει μια δοκιμή.

How to: Αρχικά εντόπισε την αρχή, τη γωνία και το τέλος του φρυδιού, στη συνέχεια διαμόρφωσε τη γραμμή. Δώσε φως και λάμψη στην περιοχή κάτω από το φρύδι με ένα highlighter.

 

 

 

 

ΤΟΞΟΕΙΔΕΣ ΣΧΗΜΑ

Η Gigi Hadid είναι η μεγαλύτερη φαν αυτού του brow styling. Το αποτέλεσμα μοιάζει άκρως ανεπιτήδευτο και καθόλου αυστηρό. Φρόντισε να δυναμώσεις τους θύλακες της τρίχας για να πετύχεις πανεύκολα το natural εφέ.

How to: Χτένισε τα φρύδια με ένα gel με χρώμα. Γέμισε τυχόν κενά με μολύβι φρυδιών, αλλά μην τονίσεις το περίγραμμα και το τόξο. Για έξτρα λάμψη, φώτισε το κόκκαλο του φρυδιού με highlighter ή concealer. Προσοχή, το μολύβι να μην είναι σκληρό και τραυματιστούν οι φυσικές τρίχες.

ΙΣΙΑ ΓΡΑΜΜΗ

Μπορεί να ακούγεται εκκεντρικό, αλλά αν γίνει σωστά δείχνει μοντέρνο και ιδιαίτερο όπως θα παρατηρήσεις και στις στις Natalie Portman ή την μοναδική Audrey Hepburn.

How to: Στόχος είναι να πετύχεις μια ευθεία γραμμή στο κάτω και πάνω μέρος του φρυδιού. Πρόσεξε η αρχή του φρυδιού να είναι πιο λεπτή. Διόρθωσε τυχόν λάθη που έγιναν με το μολύβι κατα τον σχεδιασμό και τόνισε την ευθεία με λίγο concealer.


Πηγή