Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Διαγωνισμός: Μάντεψε σε ποια blogger ανήκει η κάθε τσάντα και κέρδισε υπέροχα δώρα!

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το Καλοκαίρι είναι η αγαπημένη σου εποχή και η πιο ξέγνοιαστη περίοδος του χρόνου. Βόλτες στις πλαζ, χαλάρωση δίπλα στο κύμα, ονειροπόληση κάτω από τον ήλιο. Προκειμένου να σε βοηθήσουμε να ετοιμαστείς πιο εύκολα και γρήγορα για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις, εμείς ζητήσαμε από τις αγαπημένες μας bloggers να ανοίξουν τις τσάντες τους και να μας δείξουν όλα όσα «κρύβουν» σε αυτές!

Αλήθεια, ποια είναι τα καλοκαιρινά τους «μυστικά»; Μπορείς, άραγε, να καταλάβεις ποιες είναι οι γυναίκες οι οποίες πρωταγωνιστούν στα παρακάτω βίντεο με βάση τα προϊόντα που έχουν στις τσάντες της παραλίας; Ποια τσαντούλα είναι γεμάτη με κουβαδάκια, μπρατσάκια, πιπίλες και αντηλιακά; Αλήθεια, γνωρίζεις ποια διάσημη blogger θα είχε στην τσάντα της αξεσουάρ και βιβλία για εκείνη και τον αγαπημένο της;

Είναι η Δέσποινα Καμπούρη, η Νικολέτα Ράλλη, η Ισμήνη Νταφοπούλου, η Μαρία Λουίζα Βούρου ή η Έβελυν Καζαντζόγλου; Αν θέλεις να χαρείς και εσύ το φετινό Καλοκαίρι, απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές ξεγνοιασιάς, φροντίδας και προστασίας, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μαντέψεις ποια τσάντα ανήκει στην κάθε γυναίκα και να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό που ετοιμάσαμε για εσένα από τις 3 έως τις 17 Ιουλίου προκειμένου να κερδίσεις πλούσια NIVEA SUN δώρα!

Δες τα πέντε βίντεο, απάντησε σωστά στις ερωτήσεις και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό! Αν καταφέρεις να μαντέψεις σωστά, τότε μπορεί να είσαι μια από τις 10 τυχερές οι οποίες θα κερδίσουν από τέσσερα υπέροχα αντηλιακά από τη NIVEA SUN για υπέροχο μαύρισμα και προστασία για το πρόσωπο και το σώμα καθώς και μια μπάλα παραλίας NIVEA για ατέλειωτες στιγμές διασκέδασης στην πλαζ! Μην ξεχνάς, πως το Καλοκαίρι είναι στιγμές, στιγμές για τον εαυτό μας και για όσους αγαπάμε. Φρόντισε, λοιπόν, να φροντίζεις ό,τι έχει αξία για εσένα!

#niveasummer #summeready #summerqueen

Δες τους όρους του διαγωνισμού εδώ


Πηγή