Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Διακοπές χωρίς after sun δεν γίνονται- 10 για να διαλέξεις!

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι προ των πυλών. Αν είσαι από τις τυχερές που η άδειά τους ξεκινά τις πρώτες μέρες του Ιουλίου, να ξέρεις πως σε ζηλεύω. Αν κι εσύ- όπως κι εγώ- φύγεις τον Αύγουστο, υπομονή. Δεν μπορεί! Θα κάνεις και στο κλεινόν άστυ τα μπανάκια σου.

Σε όποια από τις δύο κατηγορίες και να ανήκεις, όμως, δεν πρέπει να ξεχάσεις να αγοράσεις ένα after sun. Συνήθως όλες μας όταν πάμε παραλία σκεφτόμαστε μόνο το μαγιό, το αντηλιακό και το λάδι μαυρίσματος με το after sun να… μένει στα αζήτητα.

Πριν πάρεις after sun, δες και 30 αντηλιακά! 

Τι προσφέρει το after sun

Αν το δέρμα σου μπορούσε να μιλήσει μετά από τις πολλές ώρες ηλιοθεραπείας, θα φώναζε «βοήθεια». Θα σου ζητούσε να το φροντίσεις, να το ανακουφίσεις, να του χαρίσεις θρέψη, να το ενυδατώσεις.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by girltravelexplore (@girltravelexplore8)

Όλα αυτά, λοιπόν, κάνει το after sun, το οποίο είναι άκρως απαραίτητο στη ρουτίνα περιποίησής σου το καλοκαίρι. Βλέπεις, όταν το δέρμα εκτίθεται στον ήλιο για ώρες χάνει την υγρασία του, αφυδατώνεται και το αποτέλεσμα είναι – πολλές φορές- να ξεφλουδίζει ή να γίνεται ξηρό. Εκεί… έρχεται το after sun να το αναζωογονήσει και να το περιποιηθεί κατάλληλα.

Κατάλαβες τώρα; Αν, λοιπόν, το είχες αμελήσει και δεν χρησιμοποιούσες τα καλοκαίρια after sun ή αν το περσινό σου χάλασε, δες στην gallery 10 after sun, που θα σου φανούν απαραίτητα μετά τις εξορμήσεις στην παραλία.

Κάθε πότε να το χρησιμοποιείς

Το after sun μπορείς να το χρησιμοποιείς και αμέσως μετά την παραλία, αλλά και στην πόλη. Ανεξάρτητα, λοιπόν, από την έκθεσή σου στον ήλιο, είτε κάνεις για ώρες ηλιοθεραπεία, είτε κυκλοφορείς στους δρόμους της πρωτεύουσας, μπορείς να απλώνεις after sun στο σώμα σου.

Μπορείς άνετα, λοιπόν, να αντικαταστήσεις την ενυδατική σου κρέμα με ένα after sun τους καλοκαιρινούς μήνες. Κι αυτό, γιατί το after sun είναι πιο ενυδατικό και επανορθωτικό από μια body lotion.




Πηγή