Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Διψασμένα Μαλλιά; Ανακάλυψε τη νέα σειρά «Ανάλαφρη Ενυδάτωση» με κοκτέιλ καρύδας

Τα μαλλιά σου έχουν χάσει την απαλότητά τους, δείχνουν θαμπά και αφυδατωμένα; Χάρισέ τους τη σωστή φροντίδα που έχουν ανάγκη για τη θρέψη τους αλλά και για να παραμείνουν ανάλαφρα. Το LE PETIT MARSEILLAIS® αναζήτησε στην καρδιά της φύσης δύο καταπληκτικά συστατικά: το νερό καρύδας & τα άνθη πορτοκαλιάς, για να δημιουργήσει μια μοναδική συνταγή που ενυδατώνει τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει. Νερό Καρύδας: Πλούσια σε νερό, η καρύδα είναι γνωστή για τις ενυδατικές της ιδιότητες. Το νερό καρύδας του LE PETIT MARSELLAIS® προέρχεται από καρπούς καρύδας που συλλέγονται με το χέρι. & Άνθη Πορτοκαλιάς: Αυτά τα εκλεπτυσμένα λευκά άνθη συλλέγονται από τον Απρίλιο έως τον Μάιο και είναι γνωστά για τις ενυδατικές τους ιδιότητες.

Η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών αποτελείται από σαμπουάν, κρέμα μαλλιών, μάσκα μαλλιών 3 σε 1, σπρέϊ αναζωογόνησης για τα μαλλιά με άρωμα που διαρκεί.

4

Σαμπουάν Ενυδάτωσης με Νερό Καρύδας και Άνθη Πορτοκαλιάς
Περιέχει εκχυλίσματα φυσικής προέλευσης
Τα συστατικά της βάσης καθαρισμού είναι εύκολα βιοδιασπώμενα
Σέβεται και καθαρίζει απαλά τα μαλλιά σας
Συμβουλή περιποίησης: Η ανάλαφρη σύνθεσή του μετατρέπεται σε έναν πλούσιο αφρό με αρώματα καλοκαιριού. Τοποθέτησε μια μικρή ποσότητα σαμπουάν στο χέρι σου, κάνε απαλό μασάζ στο κεφάλι, ξέβγαλε και απόλαυσε μια μοναδική αίσθηση αναζωογόνησης! 

1

Κρέμα Μαλλιών Ενυδάτωσης με Νερό Καρύδας και Άνθη Πορτοκαλιάς
Περιέχει εκχυλίσματα φυσικής προέλευσης
Σέβεται και περιποιείται απαλά τα μαλλιά σας
Συμβουλή περιποίησης:  Μετά το λούσιμο εφάρμοσε την κρέμα σε όλο το μήκος των μαλλιών, κάνοντας ελαφρύ μασάζ προς τις άκρες. Άφησέ τη να δράσει για 1 λεπτό και ξέβγαλε.  Απόλαυσε την κρεμώδη υφή της που αφήνει στα μαλλιά ένα καλοκαιρινό και δροσερό άρωμα. Φροντίζει απαλά τα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει.

2

Μάσκα ενυδάτωσης 3 σε 1 με Νερό Καρύδας και Άνθη Πορτοκαλιάς
Συμβουλή περιποίησης:
Η κρεμώδης υφή της περιποιείται τα μαλλιά σας με 3 διαφορετικούς τρόπους:
#1 Μάσκα: Μετά το λούσιμο, απλώστε τη μάσκα σε νωπά μαλλιά, αφήστε την να δράσει 3 λεπτά για βέλτιστα αποτελέσματα και ξεβγάλτε.
#2 Μάσκα νυκτός: Πριν το βραδινό ύπνο, απλώστε τη μάσκα στα μαλλιά σας και αφήστε την μέχρι το επόμενο πρωί.
#3 Μάσκα χωρίς ξέβγαλμα: Απλώστε τη μάσκα από τη ρίζα μέχρι τις άκρες σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά.

3

Σπρέι Αναζωογόνησης με Νερό Καρύδας και Άνθη Πορτοκαλιάς
Συμβουλή περιποίησης: Ψεκάστε σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Απολαύστε αυτό το υπέροχο άρωμα σε όλη τη σειρά προϊόντων Ενυδάτωσης με Νερό Καρύδας & Άνθη Πορτοκαλιάς.


Πηγή