Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Δουλεύουμε από το σπίτι… και κάνουμε video call με τους συνεργάτες μας με το σωστό μακιγιάζ

Όσες έχουμε τη δυνατότητα αυτήν την περίοδο να εργαζόμαστε από το σπίτι είμαστε πολύ τυχερές. Μένουμε σπίτι για να προστατεύσουμε εμάς τις ίδιες από τον Κορονοϊό, αλλά κυρίως τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Δουλεύοντας, λοιπόν, από το σπίτι έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε πιο άνετες, να ξυπνάμε πιο αργά γιατί δεν έχουμε την ταλαιπωρία του δρόμου και του χρόνου που χρειαζόμαστε από το σπίτι στο γραφείο, ενώ είμαστε και πολύ ατημέλητες όσον αφορά το στυλ, τα μαλλιά και το μακιγιάζ μας.

Εδώ στο Queen τις τελευταίες μέρες σου έχουμε μιλήσει πολύ αναλυτικά για το τι μπορείς να φοράς μέσα στο σπίτι (όχι τις πυτζάμες σου, είπαμε!), αλλά και πώς μπορείς να φτιάχνεις τα μαλλιά σου. Τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για make up. Σίγουρα, θα υπάρξουν μέρες που θα χρειαστεί να κάνεις βιντεοκλήση με τους συναδέλφους σου για να οργανώσετε καλύτερα τις δουλειές σας και να συνεννοηθείτε άμεσα. Γιατί – εντάξει- καλά και τα social media και τα apps, αλλά η face to face επικοινωνία δίνει άμεσες λύσεις σε δυσκολίες και προβλήματα που μπορεί να υπάρξουν στη δουλειά.

Το μακιγιάζ σου, λοιπόν, θα πρέπει να είναι ελαφρύ, διακριτικό, τόσο ώστε να δείχνεις φρέσκια και περιποιημένη στους συναδέλφους σου. Στην παρακάτω gallery θα μάθεις αναλυτικά πώς μπορείς να πετύχεις ένα τόσο απλό make up για να είσαι περιποιημένη σε όλα τα video calls που θα κάνεις αυτό το διάστημα. Good luck!

Cover photo: @tornadoliverpool

Διάβασε ακόμα: 4 βήματα για να απλώνεις σωστά την κρέμα ματιών και να βλέπεις άμεσα αποτελέσματα


Πηγή