Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Δούκισσα Νομικού: Η δική της αλήθεια για το μακιγιάζ

Σίγουρα δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο για μια γυναίκα να είναι σύντροφος, μητέρα και επαγγελματίας. Είναι όμως ακόμα πιο δύσκολο το να προσπαθεί να είναι καλή σε όλους τους τομείς, αλλά παράλληλα να μην ξεχνάει ότι είναι γυναίκα και να φροντίζει τον εαυτό της όπως ακριβώς του αξίζει. Το νέο True Match δεν είναι ένα ακόμα foundation, αλλά πολλά παραπάνω. Εμπλουτισμένο με συστατικά που βοηθούν και αναζωογονούν την επιδερμίδα, «σπάει τα όρια» ανάμεσα στην επιδερμίδα και το foundation.

Στην ίδια λογική, η Δούκισσα Νομικού που κατεξοχήν αποτελεί την προσωποποίηση της φυσικής ομορφιάς πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του True Match και μοιράζεται το δικό της μήνυμα, θέλοντας να υποστηρίξει με τη σειρά της την ομορφιά και τη διαφορετικότητα και να ενδυναμώσει την κάθε γυναίκα. Οι γυναίκες εδώ και πάρα πολλά χρόνια ξεπερνούν τα όρια και αλλάζουν τα δεδομένα. Και όταν είναι ο εαυτός τους και νιώθουν όμορφα μέσα στο ίδιο τους το σώμα, μπορούν να γράψουν ιστορία! Κι αυτό γιατί οι δυνατές, με αυτοπεποίθηση γυναίκες, εμπνέουν και τις υπόλοιπες να νιώθουν ισχυρές. Η L’Oréal Paris παρέχει στις γυναίκες τα κατάλληλα εργαλεία, για να ανακαλύψουν και αποκαλύψουν τον αληθινό τους εαυτό, έτσι ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να ξεπερνούν τα όριά τους.  Η καμπάνια του True Match, είναι αφιερωμένη στη μοναδικότητα, την τόλμη και το θάρρος που έχει η κάθε γυναίκα να νιώθει όμορφα όταν είναι διαφορετική.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα ❤️ Είμαι τόσο ευγνώμων για τη συνεργασία μου με την Loreal Paris ? Στο νέο τηλεοπτικό διαφημιστικό για το υπέροχο True Match Foundation, πρωταγωνιστώ -με μεγάλη περηφάνια- μαζί με τις global ambassadors, όπως είναι η Doutzen Kroes και η Aja Naomi King ?? Άλλωστε, είπαμε… Κανένα όριο σε όσα μπορεί να πετύχει μια γυναίκα ? Γιατί μας αξίζει ? Περιμένω τα σχόλια σου! #newcampaign #lorealparis #lorealparisgr #lorealparisfamily #weallworthit #staytuned #tonight #newtvspot #makeup #truematch

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on

Χρειάζεται κουράγιο και θάρρος για να μπορείς να ξεπερνάς τα όριά σου, αλλά με το True Match ως σύμμαχό σου, έχεις τουλάχιστον να ανησυχείς για ένα λιγότερο. Το όριο μεταξύ της επιδερμίδας και του foundation σου, έχει ήδη εξαλειφθεί!




Πηγή