Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Δύο νέα προϊόντα συμπληρώνουν το day & night brightening ritual Άγριο Τριαντάφυλλο της KORRES

H σειρά  Άγριο Τριαντάφυλλο της KORRES είναι η go to σειρά αν αυτό που σε απασχολεί είναι η πρόωρη γήρανση, ο τόνος της επιδερμίδας σου και η λάμψη της. Στον πυρήνα της συλλογής βρίσκεται η δύναμη της Super Vitamin C η οποία είναι σταθεροποιημένη βιταμίνη C με αποδεδειγμένα 1000% υψηλότερη απορρόφηση. Αλλά όλα αυτά τα ξέρεις γι’ αυτό και τα προϊόντα της σειράς είναι από τα best selling του brand. Εκείνο που ίσως δεν ήξερες είναι πως, ολόκληρη η σειρά αποτελεί συνώνυμο του λαμπερού, βελούδινου δέρματος εδώ και 25 χρόνια από την εποχή του Φαρμακείου Κορρές και αυτό που σίγουρα δεν ήξερες μέχρι σήμερα είναι ιπως η σειρά Άγριο Τριαντάφυλλο εμπλουτίζεται με δύο νέα προϊόντα. Είσαι έτοιμη να τα γνωρίσεις; 

ΝΕΟ ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΛΑΔΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ & ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ
Είναι ένα πολύ απαλό λάδι καθαρισμού, με αληθινά πέταλα τριαντάφυλλου, που αφαιρεί αποτελεσματικά ρύπους και μακιγιάζ, ακόμα και την αδιάβροχη μάσκαρα (όπως επιβεβαιώνεται από όλες τις γυναίκες που το δοκίμασαν) χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με λάδι Άγριου Τριαντάφυλλου, καθαρή Super Vitamin C και αμυγδαλέλαιο ωστόσο, ξεπλένεται εύκολα και αφήνει το δέρμα απαλό και λαμπερό.

DSC 0526

ΝΕΑ ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ
Μία λοσιόν προσώπου χωρίς αλκοόλ, με ανάλαφρη water-gel υφή που ενυδατώνει, διατηρεί την ισορροπία του pH και προετοιμάζει την επιδερμίδα για τα επόμενα στάδια της καθημερινής φροντίδας. Η σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα Άγριου Τριαντάφυλλου, νερό από αγγούρι, εκχύλισμα imperata cylindrica και φυσικά φωσφολιπίδια, και έτσι προσφέρει άμεση αίσθηση δροσιάς για λεία, απαλή και λαμπερή όψη.

Πως και πότε όμως χρησιμοποιούνται αυτά τα νέα προϊόντα της οικογένειας Άγριο Τριαντάφυλλο; Η KORRES έχει δημιουργήσει δύο brightening rituals και θα σου εξηγήσουμε ακριβώς σε ποιο σημείο χρησιμοποιείται το νέο λάδι καθαρισμού και η δροσερή λοσιόν. Έχουμε και λέμε…

ΠΡΩΙΝΟ BRIGHTENING RITUAL

1

#1 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
Πρώτο βήμα στην πρωινή περιποίηση είναι η Απολεπιστική Κρέμα Καθαρισμού της συλλογής. Απομακρύνει νεκρά κύτταρα, ρύπους και λιπαρότητα, αναζωογονεί και δίνει λάμψη στην επιδερμίδα, χωρίς να την ξηραίνει.

2

#2 ΤΟΝΩΣΗ
Ακολουθεί η Άγριο Τριαντάφυλλο Ενυδατική Λοσιόν, η πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά. Ενυδατώνει, διατηρεί την ισορροπία του pH και προετοιμάζει την επιδερμίδα για τα επόμενα στάδια φροντίδας προσώπου.

3

#3 ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
Εάν σε απασχολούν οι κηλίδες και η θαμπή, κουρασμένη όψη, το Άγριο Τριαντάφυλλο Διφασικό Βοοster -βραβευμένο από το Allure στο πλαίσιο των Best of Beauty Awards- είναι το go-to προϊόν. Ενισχυμένο με 15% Super Vitamin C σε συνδυασμό με λάδι Άγριο Τριαντάφυλλο και φυσικά συστατικά με στοχευμένη δράση στην εμφάνιση κηλίδων και δυσχρωμιών, συμβάλλει στην αντιμετώπιση όλων των σημαδιών πρόωρης γήρανσης για ξεκούραστη, αψεγάδιαστη επιδερμίδα και super φωτεινό πρόσωπο!

4

#4 ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ
Χάρισε στην επιδερμίδα σου 24ωρη ενυδάτωση, επιλέγοντας την κατάλληλη Κρέμα Ημέρας Άγριο Τριαντάφυλλο. Με βελούδινες, ανάλαφρες υφές και ένα φρέσκο, διακριτικό άρωμα, μειώνουν την εμφάνιση των πρώτων ρυτίδων, προσφέροντας ομοιόμορφο τόνο και υγιή, νεανική όψη. Η Άγριο Τριαντάφυλλο Κρέμα Ματιών με υφή mousse στοχεύει, παράλληλα, σε πρώτες ρυτίδες, πρήξιμο και μαύρους κύκλους. 

5

#5 REFRESH. SET. GLOW!
Το Άγριο Τριαντάφυλλο Ενυδατικό Μist Προσώπου H2Rose είναι το απόλυτο beauty obsession! Προσφέρει non-stop ενυδάτωση, τόνωση, μείωση της εμφάνισης των πόρων, αλλά και φρεσκάρισμα του μακιγιάζ.

ΒΡΑΔΙΝΟ BRIGHTENING RITUAL

6

#1 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
Εφάρμοσε το νέο Άγριο Τριαντάφυλλο Λάδι Καθαρισμού & Ντεμακιγιάζ σε στεγνό πρόσωπο και κάνε απαλό μασάζ, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών, για να αφαιρέσεις το μακιγιάζ. Πρόσθεσε λίγο χλιαρό νερό, συνέχισε το μασάζ για να απομακρύνεις αποτελεσματικά τους περιβαλλοντικούς ρύπους και ξέπλυνε.

2

#2 ΤΟΝΩΣΗ
Η Άγριο Τριαντάφυλλο Ενυδατική Λοσιόν θα ενυδατώσει και θα εξισορροπήσει το pH του δέρματος, προετοιμάζοντάς το για τα επόμενα στάδια της βραδινής ρουτίνας περιποίησης. 

8

#3 ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
Η Άγριο Τριαντάφυλλο Επανορθωτική Κρέμα Νύχτας θα «επαναφορτίσει» την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας, χαρίζοντας πιο απαλό, λείο και λαμπερό δέρμα με την πρώτη εφαρμογή! Η βελούδινη υφή της λιώνει με τη θερμότητα του δέρματος, προσφέροντας εντατική ενυδάτωση, λάμψη και μείωση της εμφάνισης των πρώτων ρυτίδων.

TIP! Ανάμειξε μερικές σταγόνες από το  Άγριο Τριαντάφυλλο Λάδι Προσώπου με 5% Super Vitamin C με την Επανορθωτική Κρέμα Νύχτας για να ενισχύσετε το αποτέλεσμα ενυδάτωσης και λάμψης. Το λάδι προσώπου ανακουφίζει την αφυδατωμένη επιδερμίδα, θρέφει σε βάθος και προσδίδει σφριγηλότητα και άνεση. Αναζήτησε όλη τη σειρά Άγριο Τριαντάφυλλο στα φαρμακεία και απόκτησε επιδερμίδα που δεν χρειάζεται φίλτρα για να λάμψει…  #Nofiltershine


Πηγή