Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Δύο νέα Body Soufflé θα κάνουν την επιδερμίδα σου να μυρίζει καλοκαίρι στην καρδιά του χειμώνα!

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας του σώματος είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα στην καθημερινή μας περιποίηση και παράλληλα, είναι εκείνο το βήμα που παρακάμπτουν οι περισσότερες από εμάς. Κάποιες το κάνουν λόγω έλλειψης χρόνου…Κάποιες άλλες διότι νομίζουν πως η επιδερμίδα δεν αφυδατώνεται τόσο όσο το καλοκαίρι…. Τέλος, πολλές έχουν συνδυάσει την ενυδάτωση του σώματος με το καλοκαίρι, η οποία είναι πάρα πολύ σημαντική και τον χειμώνα και  δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σταματά με τις εποχές! Πρέπει να συνεχίζεται και τον χειμώνα και έχουμε τις κρέμες που θα χαρίσουν στην επιδερμίδα σου την ενυδάτωση και τη θρέψη που χρειάζεται. Είσαι έτοιμη να γνωρίσεις τα νέα Body Soufflé της NIVEA που θα σε εθίσουν στην ενυδάτωση;

Η NIVEA δημιούργησε δύο νέες κρέμες με την πιο ιδιαίτερη, ανάλαφρη και μεταξένια Soufflé υφή που γίνεται ένα με την επιδερμίδα και τις εμπλούτισε με μοναδικά έλαια και αρώματα! Όχι δεν υπερβάλλουμε, τα νέα NIVEA Body Soufflé Coconut & Monoi oil και NIVEA Body Soufflé Cherry Blossom & Jojoba oil θα σε ξαναστείλουν διακοπές!

diakopew

Το NIVEA Body Soufflé Coconut & Monoi oil έχει σύνθεση ενισχυμένη με «πέρλες» πολύτιμων ελαίων που «λιώνουν» στην επιδερμίδα απελευθερώνοντας όλες τις ευεργετικές ιδιότητές τους. H επιδερμίδα  γίνεται μεταξένια χαρίζοντας της  άρωμα καρύδας και monoi oil που θα σε ταξιδέψει –νοερά- στους πιο εξωτικούς προορισμούς χωρίς καν να ξεμυτίσεις από το σπίτι.

spiti

Από την άλλη, το NIVEΑ Body Soufflé Cherry Blossom & Jojoba oil είναι εμπλουτισμένο με έλαιο Jojoba το οποίο θρέφει και ενυδατώνει εντατικά ακόμα και τις πιο ξηρές επιδερμίδες, χωρίς να αφήνει κανένα ίχνος λιπαρότητας. Άμεσα, η επιδερμίδα γίνεται πιο απαλή, πιο λαμπερή και «τυλίγεται» σε ένα αναζωογονητικό άρωμα ανθών κερασιάς που θα σε ξετρελάνει!

jetrelanei

Λοιπόν; Τώρα που δεν έχεις δικαιολογία για να παραλείψεις την ενυδάτωση του σώματός σου, ποιο από τα Body Soufflé της NIVEA θα διαλέξεις; Είσαι #TeamCherryBlossom ή #TeamCoconut;


Πηγή