Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Δύο σε ένα – 10 μάσκες scrub για ταυτόχρονη απολέπιση και βαθύ καθαρισμό προσώπου

Υπάρχουν εκείνες οι γυναίκες που αφιερώνουν πολύ χρόνο στην περιποίηση της επιδερμίδας τους, είναι όμως κι εκείνες που κάπως βαριούνται. Ή δεν έχουν πολλές ώρες να ασχοληθούν με αυτό το κομμάτι. Αν… ανήκεις σε αυτήν τη δεύτερη κατηγορία, σου βρήκα το hero προϊόν για το πρόσωπό σου, το οποίο θα λατρέψεις.

Η μάσκα scrub είναι αυτό και – όπως αντιλαμβάνεσαι- έχει διπλή χρήση. Και απολεπίζει το δέρμα, αλλά και το καθαρίζει σε βάθος αφήνοντάς το λαμπερό, απαλό και υγιές. Μαγικό δεν είναι;

10 scrub προσώπου για λάμψη και ανανέωση της επιδερμίδας

Κάθε πότε να κάνεις μάσκα scrub

Οι δερματολόγοι και beauty experts λένε πως μια με δύο φορές την εβδομάδα πρέπει να κάνουμε scrub και άλλες τόσες μάσκα ομορφιάς. Συνολικά, δηλαδή, θα έπρεπε να κάνεις 4 φορές μέσα στην εβδομάδα τα παραπάνω βήματα.

Τώρα, όμως, η μάσκα scrub σού δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις χρόνο από τη skincare routine σου – ας μην κοροϊδευόμαστε ο χρόνος είναι χρήμα- και να φροντίσεις εξίσου καλά την επιδερμίδα του προσώπου σου. Δύο φορές την εβδομάδα, λοιπόν, είναι μια καλή συχνότητα να χρησιμοποιείς μια μάσκα scrub.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Skincare.com by L’Oréal (@skincare)

Αφού την απλώσεις στο δέρμα σου και κάνεις ελαφρύ μασάζ για μερικά δευτερόλεπτα, άσε τη να δράσει για 15 λεπτά κι έπειτα ξέπλυνε καλά. That’s it!

Τα οφέλη της μάσκας scrub

Εύλογα θα αναρωτιέσαι ποια είναι τα οφέλη της μάσκας scrub για την επιδερμίδα του προσώπου σου. Αυτό το μαγικό προϊόν, λοιπόν, απολεπίζει, απομακρύνει δηλαδή τα νεκρά κύτταρα και βγάζει προς τα έξω την καλύτερη εκδοχή του δέρματός σου.

Όχι μόνο όμως… Κάπου εδώ έρχονται οι ιδιότητες της μάσκας και απομακρύνουν μαύρα στίγματα, παρέχουν βαθύ καθαρισμό στο δέρμα και άρα εντυπωσιακή λάμψη. Ακόμα το σκέφτεσαι;

Check την gallery και ανακάλυψε 10 φανταστικές μάσκες scrub που μπορούν να κάνουν θαύματα στο δέρμα σου. Καλά ψώνια, girl!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Πόση διάρκεια ζωής έχουν οι μάσκες ομορφιάς – Πότε πρέπει να τις πετάξεις

  • Αφυδάτωση VS ξηρότητα της επιδερμίδας: Ποια η διαφορά τους (+5 μάσκες βαθιάς ενυδάτωσης)




Πηγή