Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Είδες τις αφέλειες της Beyoncé; Πώς θα τις κάνεις κι εσύ χωρίς να κουρευτείς

Το φθινόπωρο είναι η πιο ιδανική επιλογή για αλλαγές στα μαλλιά μας. Οι celebrities το γνωρίζουν καλά αυτό και, μάλιστα, το κάνουν πράξη. Μετά, λοιπόν, και τις λαμπερές ξανθές ανταύγειες που δοκίμασε η JLo, ήρθε η σειρά της Beyonce να κάνει μια… μεταμόρφωση.

Η τραγουδίστρια υιοθέτησε ένα από τα πιο hot hair trends των δύο τελευταίων ετών, που δεν είναι άλλο από τις αφέλειες.

Η Jennifer Lopez μόλις έκανε λαμπερές ξανθιές ανταύγειες! Εσύ, είσαι έτοιμη για μια αλλαγή;

Η Beyoncé  με… αφέλειες μάς θύμισε τα παλιά

Με ένα καρουζέλ-post στο Instagram η Beyoncé αποκάλυψε το νέο hair look της. Η τραγουδίστρια πόζαρε φορώντας ένα mint green φόρεμα και έχοντας αφέλειες στα μαλλιά της. Κάπως έτσι η τραγουδίστρια θέλησε να μας «συστήσει» το νέο κούρεμά της.

Να, όμως, που δεν είναι και τόσο νέο αυτό το κούρεμα για την Beyoncé. Τι εννοώ; Ότι η star είχε σχεδόν το ίδιο κούρεμα στο video clip για το τραγούδι της «Me, myself and I», το 2003. Ναι, πριν 18 χρόνια η Beyoncé είχε τα ίδια μαλλιά με σήμερα. Πάτα το play για να τη θυμηθείς.

Πώς θα αποκτήσεις κι εσύ αφέλειες χωρίς να κουρευτείς

Οι αφέλειες δεν ταιριάζουν σε όλες. Αυτό είναι νόμος. Αν, λοιπόν, θέλεις να πειραματιστείς και να δεις αν σου ταιριάζουν οι αφέλειες, δεν χρειάζεται να κουρευτείς και μετά… να κλαις.

Θα κάνεις ένα super duper trick με τα μαλλιά σου και θα διαπιστώσεις αν τελικά αυτό θα είναι το επόμενο κούρεμά σου.

Είδες;

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να κάνεις faux αφέλειες. Κατ’ εμέ, όμως, ο πιο safe είναι να πιάσεις κότσο τα μαλλιά γύρω από το στεφάνι, να φέρεις τις άκρες στο μέτωπο και να χρησιμοποιήσεις μια κορδέλα ή μια στέκα για να φαίνεται πιο φυσικό το αποτέλεσμα.

Τι λες; Θα δοκιμάσεις αυτό το trick;

Photos: @beyonce


Πηγή