Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Είναι αυτή η καλύτερη αλλαγή που έχει κάνει μέχρι σήμερα στα μαλλιά της η Selena Gomez;

Η Selena Gomez είναι μία από τις stars του Hollywood που δεν κάνουν πολύ συχνά αλλαγές στην εξωτερική τους εμφάνιση, όταν όμως την κάνει το βέβαιο είναι πως το αποτέλεσμα θα είναι κάτι παραπάνω από μοναδικό. Πριν από λίγες ημέρες την είδαμε ξανθιά στα γυρίσματα για το νέο της videoclip (φυσικά φορούσε περούκα) και η αλήθεια είναι πως μας ξάφνιασε καθώς ήταν κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί.

Και για να μην μας αφήσει με την εικόνα της ξανθιάς Selena, η νεαρή τραγουδίστρια έκανε μία καόμη αλλαγή στα μαλλιά της, επιστρέφοντας και πάλι στο lob κούρεμα με το οποίο την είχαμε συνηθίσει τους τελευταίους μήνες. Μόνο που αυτή τη φορά είχε κάτι το διαφορετικό.

Ο hairstylist της τους είχε δώσει τόσο όγκο που θύμιζε κάτι από δεκαετία του 80’. Φυσικά τίμησε την εθνική ημέρα selfie ανεβάζοντας στο Instagram την πιο cool και τέλεια φωτογραφία της. Είναι κάτι που μας έχει συνηθίσει άλλωστε, επομένως δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από εκείνη για τη μέρα αυτή.

@selenagomez, can you take another selfie for me since the light is so good? ? ? @kateyoung ?? @tombachik ? @officialdanilohair ? @hungvanngo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo) στις Ιούν 15, 2017, 1:56μμ PDT


Πηγή