Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Είναι Δευτέρα και ξαφνικά έχουμε όρεξη για κίτρινα μανικιούρ!

Πόσες μέρες έμειναν μέχρι την άδειά σου; Είσαι ήδη σε κάποιο νησί; Την πήρες νωρίτερα; Όποια και αν είναι η δική σου κατάσταση, η ίδια Δευτέρα έχει ξημερώσει για όλες μας και κάνει ζέστη σε όλη την Ελλάδα.

Είτε λοιπόν μας διαβάζεις από κάποια παραλία, από το γραφείο ή από το σπίτι νομίζουμε θα απολαύσεις εξίσου το σημερινό daily nailspiration.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Velvet Dynasty (@velvetdynasty)

Σήμερα βλέπεις, ξυπνήσαμε με μία πελώρια λαχτάρα για κίτρινα μανικιούρ και το κίτρινο είναι ένα από τα πιο χαρούμενα χρώματα.

Καλό μήνα με τα 20 πιο χρωματιστά, fun nail art που θα δεις αυτό το καλοκαίρι

Όμορφο κίτρινο!

Συμβολίζει τη φιλία και τη χαρά και είναι ό, τι πρέπει για αυτή την καυτή Δευτέρα. Βαλθήκαμε λοιπόν να βρούμε κίτρινα nail art για να γεμίσουμε μία gallery ώστε να χαζολογήσουμε για λίγο και να χαλαρώσουμε.

Βρήκαμε λοιπόν 15 τέλεια κίτρινα σχέδια που μπορούν να ταιριάξουν ιδανικά με τη μαυρισμένη επιδερμίδα, αλλά και με όλα μας τα καλοκαιρινά outfits και σανδάλια!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kapuluan Coconut (@kapuluancoconut)

Κάποια από αυτά μπορείς να τα κάνεις και μόνη σου ενώ κάποια άλλα, είναι καλύτερα να τα ζητήσεις από τη μανικιουρίστ σου.

Σε κάθε περίπτωση, όλα «φωνάζουν» καλοκαίρι και εμείς –που είμαστε ακόμα στην Αθήνα- ανυπομονούμε να νιώσουμε την άμμο ανάμεσα στα δάχτυλά μας, το αλάτι στα μαλλιά μας και τη μυρωδιά του αντηλιακού στη μύτη μας.

Red hot! Το κόκκινο μανικιούρ, εκτός από κλασικό, είναι ασορτί και με τον καιρό




Πηγή