Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Είναι καιρός να…πέσουν οι μάσκες!

Οι νέες μάσκες Sephora για πρόσωπο και μαλλιά ήρθαν να καλύψουν πολλαπλές και εξειδικευμένες ανάγκες. Διάλεξε εκείνη ή εκείνες που καλύπτουν τις δικές σου, εφάρμοσέ τις στην άνεση του σπιτιού σου και ξύπνησε την επόμενη ημέρα εντελώς ανανεωμένη και φρέσκια.

Εγώ ήδη δέχτηκα το… challenge και χθες το βράδυ πριν πέσω για ύπνο αφιέρωσα λίγο, αλλά πολύτιμο χρόνο στον εαυτό μου, επιλέγοντας τις νέες μάσκες Sephora Collection για μία ολική κούρα ομορφιάς σε πρόσωπο και μαλλιά. Την είχα απόλυτη ανάγκη!

Δώσε μου την ευκαιρία να σου εξηγήσω λίγο καλύτερα γιατί αξίζει να επενδύσεις στις συγκεκριμένες μάσκες. Έτσι θα ανακαλύψεις και πιο εύκολα τι ταιριάζει σε εσένα.

Μάσκες προσώπου Clay Masks

Έχουν όλες του ως βάση το φυσικό άργιλο αλλά θα τις βρεις σε 8 διαφορετικά χρώματα /συσκευασίες και 2 υφές, κρεμώδεις ή απολεπιστικές. Κάθε μία, περιέχει τη σωστή δόση αργίλου σε συνδυασμό με άλλα φυτικά συστατικά και ιχνοστοιχεία, τα οποία καθώς ενώνουν τις δυνάμεις τους εξυπηρετούν τις ανάγκες στις οποίες στοχεύεις.

Δες αναλυτικά:

  1. Λευκός άργιλος και εκχύλισμα χαμομηλιού: καταπραΰνει την επιδερμίδα και αναπληρώνει την περιεκτικότητά του σε μεταλλικά στοιχεία.
  2. Γκρι άργιλος και εκχύλισμα γερανιού: εξισορροπεί και χαρίζει ματ υφή 
  3. Κίτρινος άργιλος και εκχύλισμα τζίνσενγκ: αναζωογονεί και τονώνει
  4. Ροζ άργιλος και εκχύλισμα λίτσι: χαρίζει ομοιόμορφη όψη και ενισχύει τη λάμψη 
  5. Κόκκινος άργιλος και εκχύλισμα γκουαράνα: σβήνει τα σημάδια κούρασης 
  6. Μωβ άργιλος και εκχύλισμα εντελβάις: ενυδατώνει και λειαίνει την υφή του δέρματος.
  7. Πράσινος άργιλος και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού: εμπλουτισμένη με σπόρους λούφας για ήπια απολέπιση, καθαρίζει και συσφίγγει τους πόρους.
  8. Μπλε άργιλος και εκχύλισμα φυκιών: εμπλουτισμένη με σπόρους λούφας για απαλή απολέπιση, έχει αποτοξινωτική και οξυγονωτική δράση. 

Εγώ επέλεξα να εφαρμόσω στο πρόσωπο μου τη Blue Clay Mask με μπλε άργιλο για να αποβάλω τη λιπαρότητα και να δείχνει η επιδερμίδα ματ και αλαβάστρινη!

IMG 3180

 Challenge accepted λοιπόν!

Το πρώτο που σου τραβά την προσοχή είναι η πρακτική συσκευασία της. Διαθέτει στόμιο που ανοίγει και σφραγίζει ξανά, ώστε το προϊόν να επαναχρησιμοποιείται (άλλωστε στις ενδείξεις αναγράφεται πως αρκεί για 3-4 εφαρμογές). Έτσι την κουβαλάς στη τσάντα μαζί σου, χρησιμοποιώντας την όποτε θες! Η παχύρευστη υφή της Blue Clay Mask θα σε βοηθήσει να την απλώσεις ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο! Προσοχή! Να αποφύγεις ευαίσθητες περιοχές όπως μάτια και στόμα. Επίσης μπορείς αν θες να την εφαρμόσεις μεμονωμένα στα σημεία μόνο που είναι πιο λιπαρά, πχ τη ζώνη Τ.

IMG 3142

333

Στο μεταξύ ξάπλωσε στον καναπέ ή στο κρεβάτι σου, βάλε λίγη ήρεμη μουσική, άναψε ένα αρωματικό κερί, κλείσε τα μάτια σου και χαλάρωσε… Η αίσθηση που αφήνει στο πρόσωπο είναι πολύ ευχάριστη. Μάλιστα, όσο πιο πολύ ανάγκη την έχει το δέρμα σου τόσο πιο έντονα νιώθεις τα δραστικά συστατικά της μάσκας να εισχωρούν σε βάθος. 

Άφησε τις θαυματουργές ιδιότητες του γκρι άργιλου να δράσουν για 15′. 

IMG 3188

Ξέπλυνε με χλιαρό προς ζεστό νερό, απαλά με μία πετσέτα.  

Ηοt info:  Αναβάθμισε την περιποίηση σου με τη νέα τάση της κοσμετολογίας που ονομάζεται Multi Μasking προσώπου! Τι εννοώ; Μπορείς να επιλέξεις πάνω από μία μάσκες από τη σειρά Sephora Collection και να τις εφαρμόσεις ταυτόχρονα στο πρόσωπό σου.

Πχ. για να σβήσεις τα σημάδια της κούρασης, ο κόκκινος άργιλος είναι ιδανικός ( Red Clay Mask ). Βάλε σε ζυγωματικά, λαιμό και άπλωσε τον γκρι άργιλο (Grey Clay Mask) μόνο στη ζώνη Τ (δηλαδή μέτωπο και μύτη). Έξυπνο έτσι;

Σιγά-σιγά είναι ώρα για ύπνο. Καιρός λοιπόν να δοκιμάσω μία leave in μάσκα νύχτας για τα μαλλλιά μου! Ναι καλά διάβασες!  

Μάσκες μαλλιών Hair Sleeping Mask

Όποια και αν είναι η ανάγκη των μαλλιών σου, τώρα μπορείς χάρη στις μάσκες Sephora Collection να κοιμηθείς και να ξυπνήσεις κυριολεκτικά με άλλη ποιότητα τρίχας!

Τι ακριβώς χρειάζεσαι; Έχεις ξηρά, αφυδατωμένα μαλλιά που «ζητούν» άμεση θρέψη και επανόρθωση; Μήπως έχεις κουραστεί με το ενοχλητικό φριζάρισμα; Ή θέλεις να επαναφέρεις τη λάμψη που χάθηκε εξαιτίας των συχνών τεχνικών εργασιών; (βαφή, σεσουάρ κλπ). Τέσσερις θαυματουργές μάσκες μαλλιών, θα σου χαρίσουν το αποτέλεσμα που ζητάς. Τις αφήνεις να δράσουν αποτελεσματικά όλο το βράδυ, ενώ τις ξεπλένεις το πρωί, 

Δες αναλυτικά:

1.Shea Hair Sleeping Mask Invigorating & Anti-breakage: με σύνθεση εμπλουτισμένη με βούτυρο καριτέ , αναζωογονεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά και τα βοηθά να μη σπάνε.

2. Rose Hair Sleeping Mask Smoothing & Anti-frizz : με τριαντάφυλλο, για απαλά λεία μαλλιά που δε φριζάρουν

3. Acai Hair Sleeping Mask Brightening & Color protecting: περιέχει Acai Berry το οποίο αναζωογονεί το χρώμα των βαμμένων μαλλιών

4. Coconut Hair Sleeping Mask Nourishing & Repairing: διαθέτει εκχύλισμα καρύδας το οποίο επανορθώνει τις ξηρές άκρες

colorful hair masks composition 2

Τα δικά μου μαλλιά, ταλαιπωρημένα από τις συχνές ανταύγιες, είχαν απαραίτητη ανάγκη την Acai Hair Sleeping Mask Brightening & Color protecting!

111111

Το ιδιαίτερο σκουφάκι που θα βρεις μέσα στη συσκευασία, εκτός από funky είναι και εντελώς αδιάβροχο. Μπορείς να ξαπλώσεις στο μαξιλάρι σου άνετα χωρίς να φοβάσαι πως η κρέμα θα χυθεί εξωτερικά.

IMG 3190 

Έτοιμη για ύπνο! 

IMG 3184

Το χθεσινό βράδυ ήταν σίγουρα διαφορετικό για εμένα! Το πρωί στο γραφείο όλο το “Queen Team” αναρωτιόταν τι αλλαγή έχω κάνει… δεν αποκάλυπτα το πολύτιμο μυστικό μου..παρά μόνο τώρα! Φυσικά δεν ήταν άλλο, από την ολοκληρωμένη φροντίδα που αφιέρωσα στο πρόσωπο και τα μαλλιά μου, χάρη στις επαναστατικές μάσκες Sephora Collection! Εσύ ακόμα να ανακαλύψεις τις αγαπημένες σου; Επισκέψου το κοντινότερο κατάστημα Sephora!

 

 

 


Πηγή