Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Είσαι ξανθιά; Έχουμε υπέροχα νέα!

Τα ξανθά μαλλιά είναι λατρεμένα. Αν είσαι φυσική ξανθιά σε ζηλεύουμε φανταστικά! Αν δεν είσαι φυσική ξανθιά αλλά όπως εμείς βασίζεσαι στον colorist σου για το τέλειο χρώμα, είσαι φίλη μας και σου έχουμε υπέροχα νέα! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ποιο είναι το μεγαλύτερό σου παράπονο σε σχέση με το χρώμα των μαλλιών σου;

Η πιο συχνή απάντηση είναι το ξεθώριασμα και κυρίως το κιτρίνισμα. Το ξέρουμε γιατί και εμείς έχουμε το ίδιο παράπονο. Ώρα λοιπόν να ξεχάσεις όλα όσα ήξερες για το ξεθώριασμα και το κιτρίνισμα των ξανθών μαλλιών γιατί η L’ Oreal Professionnel δημιούργησε μία ολόκληρη σειρά περιποίησης αποκλειστικά για εσένα! Καλωσόρισε τη σειρά Blondifier στη ζωή σου και ετοιμάσου να ξετρελαθείς.

GAMME 01 copy

Τι είναι όμως η σειρά Blondifier;  Η Νέα Serie Expert BLONDIFIER αποτελεί τη νέα προσωποποιημένη περιποίηση για το τέλειο ξανθό αποτέλεσμα. Χαρίζει λάμψη, θρέψη και επανόρθωση στα μαλλιά, ενώ παράλληλα διατηρεί ζωντανό το ξανθό χρώμα, μέχρι την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι περιλαμβάνει για να καταλάβεις γιατί θα κάνει τη διαφορά για εσένα και… σου κρατάμε το καλύτερο για το τέλος!

5 copy

#1 BLONDIFIER COOL SHAMPOO
Τι είναι; Σαμπουάν αποδυνάμωσης του κίτρινου χρώματος
Για ποια απόχρωση ξανθού; Για το πλατινέ ανοιχτό ξανθό
Τι κάνει; Καθαρίζει απαλά και αποδυναμώνει το ανεπιθύμητο κίτρινο φόντο ξανοίγματος.
Πως τα καταφέρνει; Είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα Açai berry που περιλαμβάνει πολυφαινόλες και βιολέ χρωστικές. Η επαγγελματική σύνθεση καθαρίζει απαλά τα μαλλιά ενώ παράλληλα επαναφέρει την cool blonde απόχρωση ξανθού και αποδυναμώνει τον ανεπιθύμητο κίτρινο φόντο ξανοίγματος.

3

#2 BLONDIFIER ILLUMINATING SHAMPOO
Τι είναι; Σαμπουάν επανόρθωσης της επιφάνειας της τρίχας και λάμψης
Για ποια απόχρωση ξανθού; Για όλες τις αποχρώςσεις ξανθού
Τι κάνει; Καθαρίζει απαλά, χαρίζει εντατική λάμψη και θρέψη, δίνει λείο αποτέλεσμα στα ευαισθητοποιημένα μαλλιά.
Πως τα καταφέρνει; Το εκχύλισμα Açai Berry περιλαμβάνει πολυφαινόλες που θρέφουν τα μαλλιά και χαρίζουν λείο και λαμπερό αποτέλεσμα.

4

#3 RESTORING AND ILLUMINATING MASΚ
Τι είναι; Μάσκα επανόρθωσης της επιφάνειας της τρίχας και λάμψης
Τι κάνει; Θρέψη, Ενυδάτωση, Απαλά μαλλιά, Χαρίζει εντατική λάμψη
Πως τα καταφέρνει; Είναι και αυτή εμπλουτισμένη με εκχύλισμα Açai Berry το οποίο περιλαμβάνει πολυφαινόλες που θρέφουν τα μαλλιά και χαρίζουν λείο αποτέλεσμα στα ευαισθητοποιημένα μαλλιά.

7

#4 BLONDE BESTIE SPRAY TOP-COAT
Τι
είναι; Σπρέϊ προστασίας, θρέψης και λάμψης για όλες τις αποχρώσεις ξανθού.
Τι κάνει; Χαρίζει απαλά και λαμπερά μαλλιά μετά από οποιαδήποτε υπηρεσία ξανθού. Προσφέρει προστασία, θρέψη, λάμψη οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.
Πως τα καταφέρνει; Έχει λεπτόρρευστη σύνθεση ειδικά σχεδιασμένη για προστασία και θρέψη που είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα Açai Berry.

Moodboard landscape Blondifier

Και τώρα το καλύτερο… Τα Blonde Shots που μας έκαναν να τσιρίξουμε! Είναι μονοδόσεις προσωποποιημένης φροντίδας που αναμειγνύονται με την μάσκα Blondifier και συντηρούν το ρεφλέ στα μαλλιά σου αναλοίωτο, μέχρι να ξαναπας στο κομμωτήριο. Το χρώμα σου δεν ξεθωριάζει, δεν κιτιρινίζει, δεν γίνεται πορτοκαλί και παραμένει απίθανα λαμπερό! Τι θέλουμε να θυμάσαι: Η σύνθεση των shots συνεργάαζεται αποκλειστικά με τη μάσκα Blondifier. Αν τα βάλεις σε οποιαδήποτε άλλη μάσκα δεν θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι κατάλληλα ακόμα και για καθημερινή χρήση αφού γίνονται ένα με τη μάσκα και τα αφήνεις στα μαλλιά σου… όσο θα άφηνες και τη μάσκα (3-5 λεπτά).Υπάρχουν τρία για να διαλέξεις αυτό που χρειάζεσαι.

1

#1 COOL BLONDE SHOT
Για ποια απόχρωση ξανθού; Πλατινέ ανοιχτό ξανθό με ανεπιθύμητο κίτρινο φόντο ξανοίγματος.
Τι κάνει; Αποδυναμώνει το κίτρινο φόντο ξανοίγματος.
Πως; Βιολέ χρωστικές υψηλής συγκέντρωσης αναμειγνύονται με τη μάσκα Blondifier για αποδυνάμωση του κίτρινου φόντου ξανοίγματος.

2

#2 SUN KISSED BLONDE SHOT
Για ποια απόχρωση ξανθού; Ξανθό με ανεπιθύμητο χάλκινο φόντο ξανοίγματος.
Τι κάνει; Αποδυναμώνει το χάλκινο φόντο ξανοίγματος.
Πως; Μπλε χρωστικές υψηλής συγκέντρωσης αναμειγνύονται με τη μάσκα Blondifier για αποδυνάμωση του χάλκινου φόντου ξανοίγματος.

6

#3 WARM BLONDE SHOT
Για ποια απόχρωση ξανθού; Ζεστό, χρυσαφένιο ξανθό
Τι κάνει; Ενισχύει το ζεστό ξανθό
Πως; Ντορέ χρωστικές υψηλής συγκέντρωσης αναμειγνύονται με τη μάσκα Blondifier για ενίσχυση του ζεστού ξανθού.

Διάβασε ακόμα:

Μάθαμε τα πάντα για το wedding look της Χριστίνας Μπόμπα από την makeup artist Αδαμαντία Κατσάμπη

10 minimal nail art που μπορείς να κάνεις πάνω από τα ήδη βαμμένα νύχια σου

Αυτό είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ λάθος που κάνεις και τα ξανθά μαλλιά σου κιτρινίζουν


Πηγή