Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Είσαι ξανθιά; Αυτός είναι ο… μαγικός τρόπος να αναδείξεις τα μαλλιά σου!

Μήπως ήσουν και εσύ ένα από εκείνα τα κορίτσια, που πέρασαν την παιδική τους ηλικία λέγοντας πως όταν μεγαλώσουν θέλουν να αποκτήσουν τα ολόξανθα και μακριά μαλλιά της αγαπημένης τους κούκλας; Αργότερα, όταν πια είχες μεγαλώσει αρκετά, χάζευες με τις ώρες σε εικόνες περιοδικών ή στο διαδίκτυο το πεντακάθαρο ξανθό της Scarlett Johansson πίσω στο 2008, της Lady Gaga και της Margot Robbie στο σήμερα; Φαντάζομαι, πως αν ανήκεις και εσύ σε μία από τις δύο παραπάνω κατηγορίες, δεν άργησε η στιγμή, που θαρραλέα πέρασες το κατώφλι του κομμωτηρίου και δείχνοντας με αποφασιστικότητα μία εικόνα από το κινητό σου στην κομμώτρια, της είπες με αποφασιστικότητα: «Αυτό θέλω», αψηφώντας προφανώς τις συνέπειες που μέχρι τότε ήταν άγνωστες σε σένα.

Βγαίνοντας από το κομμωτήριο, ήσουν χωρίς αμφιβολία το πιο ευτυχισμένο κορίτσι του κόσμου! Έβλεπες πια στον καθρέφτη μία αντανάκλαση, που σε πλημμύριζε αυτοπεποίθηση και χαρά, μία χαρά που δυστυχώς δεν θα κρατούσε για πολύ. Ένα δεκαπενθήμερο και κάτι μετά, τα πρώτα κίτρινα «νερά» στην παραμυθένια σου απόχρωση, έκαναν την εμφάνισή τους. Δεν θορυβήθηκες, μέχρι που κατέκτησαν όλη την κόμη σου, η οποία, φτάνοντας στο σήμερα, δείχνει πιο «αδυνατισμένη» και ταλαιπωρημένη από ποτέ. Πριν… τρέξεις ξανά στην καρέκλα της κομμώτριας, ζητώντας μετανιωμένη να επιστρέψει τα μαλλιά σου στην κανονική τους απόχρωση, καλύτερα να δοκιμάσεις την έμπειρη και κυρίως οικονομική λύση, η οποία δεν είναι άλλη από τη Hairmony Silver Hair Mask των Dalon Cosmetics!

Σε περίπτωση, που δεν έχει «πάρει» ακόμη το αυτί σου για το νέο αυτό «θαυματουργό» beauty trend, οφείλω να σε ενημερώσω, πως είναι ο καλύτερος τρόπος να αναδείξεις το ξανθό των μαλλιών σου. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μία επαγγελματικών προδιαγραφών μάσκα, ειδικά σχεδιασμένη να αντιμετωπίζει και να εξουδετερώνει στο βέλτιστο τους ενοχλητικούς κίτρινους τόνους, που προκύπτουν σε ευαίσθητες και ανοιχτές αποχρώσεις όπως αυτή του γκρι, του λευκού και της πλατίνας. Ξέρω, πως μπορεί να απογοητεύτηκες βλέποντας το χρώμα, που πάντα ήθελες να αλλοιώνεται, όμως πρέπει να γνωρίζεις, πως είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο, ειδικά αν το προηγούμενο χρώμα, που είχες ήταν σε πιο σκούρους τόνους. Δεν χρειάζεται όμως να ανησυχείς!

anisisxeis

Η εμπλουτισμένη σύνθεση της Hairmony Silver Hair Mask, διαθέτει όλα εκείνα τα συστατικά, τα οποία περιποιούνται την αφυδατωμένη τρίχα, αναδομούν τα σημεία στα οποία υπάρχει πρόβλημα, ενώ ταυτόχρονα την ενυδατώνουν, τη μαλακώνουν και τη θρέφουν. Αντί να απευθυνθείς λοιπόν σε κάποια κομμώτρια, που πιθανότατα θα προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη καταστροφή στην υγεία των ήδη εξασθενημένων μαλλιών σου, καλύτερα να πας στο κοντινότερο κατάστημα καλλυντικών και να ζητήσεις τη Silver Ηair Mask των Dalon Cosmetics.

cosmetics888

Η εφαρμογή της είναι εξαιρετικά γρήγορη και εύκολη, μπορείς να τη δοκιμάσεις ενώ απλά θα απολαμβάνεις το μπάνιο σου. Το μόνο, που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να πάρεις μία μικρή ποσότητα, ανάλογη με το μάκρος των μαλλιών σου και κάνοντας ελαφρύ μασάζ, να την απλώσεις ομοιόμορφα κατά μήκος των τριχών αφού πρώτα όμως τις έχεις βρέξει καλά. Φρόντισε το προϊόν να μοιραστεί σε όλο το τριχωτό της κεφαλής και μην επιμείνεις σε συγκεκριμένα σημεία. Θα την αφήσεις να δράσει για 5 με 10 λεπτά και έπειτα θα την ξεβγάλεις με άφθονο νερό. Να είσαι σίγουρη πως το «καθαρό» και λαμπερό αποτέλεσμα που θα προκύψει, θα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό!

Κλείνοντας, μην ξεχνάς, πως όταν επιλέγουμε τόσο «δύσκολες» αποχρώσεις για τα μαλλιά μας, πρέπει να είμαστε συνειδητοποιημένες και να εξοπλίζουμε το ντουλάπι του μπάνιου με τα ανάλογα εξιδεικευμένα προϊόντα, όπως η καινοτόμα Hairmony Silver Hair Mask, τα οποία θα καταφέρουν να διαφυλάξουν την ποιότητα τόσο του χρώματος όσο και των μαλλιών μας. Ειδικά σε περιόδους όπως το καλοκαίρι που οι εξωτερικές συνθήκες είναι ολίγον τι… αντίξοες για τα μαλλιά μας, καλό θα ήταν να τα φροντίζουμε όσο περισσότερο μπορούμε.

https://www.facebook.com/DalonCosmetics/

https://www.instagram.com/daloncosmetics/

https://www.biokalcosmetics.gr/

 




Πηγή