Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ελένη Μενεγάκη: Πρωταγωνίστρια της νέας καμπάνιας της σειράς Revitalift Laser από τη L'Oréal Paris

Η Ελένη Μενεγάκη, πραγματοποίησε τη μεγάλη επιστροφή της στην τηλεόραση με νέα ομάδα, νέες ιδέες και φυσικά σε νέο τηλεοπτικό «σπίτι».

Και ενώ πολλά πράγματα στην επαγγελματική ζωή της Ελένης άλλαξαν, η ισχυρή σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης που έχει χτίσει με τη L’Oréal Paris συνεχίζει να εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο: τη νέα τηλεοπτική καμπάνια της σειράς Revitalift Laser.

Η Ελένη πρωταγωνίστρια στη νέα τηλεοπτική καμπάνια της LOréal Paris για τον Revitalift Laser Ορό Νυκτός Ρετινόλης

Η Ελένη Μενεγάκη είναι η πρωταγωνίστρια της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας για τον Revitalift Laser Ορό Νυκτός Ρετινόλης. Τα γυρίσματα έλαβαν χώρα σε μία υπέροχη εξοχική κατοικία στην Ανάβυσσο με minimal διακόσμηση και μαγευτική θέα στη θάλασσα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έφτασε στο χώρο πολύ νωρίς το πρωί χαμογελαστή και γεμάτη ενέργεια, έτοιμη να δώσει – όπως πάντα – το καλύτερο της εαυτό και να λάμψει μπροστά στον φακό. Αρχικά, πέρασε αρκετό χρόνο με την ομάδα που επιμελείται την εικόνα της, συζητώντας όλες τις λεπτομέρειες της εμφάνισής της, ενώ στη συνέχεια  δε δίστασε να μοιραστεί με τους συνεργάτες και συντελεστές της παραγωγής τις δικές της σκέψεις και ιδέες για το τελικό αποτέλεσμα.

Κατά τη διάρκεια των μικρών διαλειμμάτων ανάμεσα στα γυρίσματα, η Ελένη χαλάρωνε συνομιλώντας με τους συνεργάτες της, τραβώντας selfies και φυσικά βγαίνοντας στη βεράντα του σπιτιού απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα στη θάλασσα. Τη στιγμή που ο ήλιος έδυε, μάλιστα, απαθανάτισε με το κινητό της τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος, δημοσιεύοντας αμέσως μετά τη φωτογραφία στα social media.

Ο Revitalift Laser Ορός Νυκτός Ρετινόλης είναι το προϊόν που έχει πλέον προστεθεί στη βραδινή ρουτίνα ομορφιάς της αγαπημένης παρουσιάστριας, αφού οι ευεργετικές του ιδιότητες στην επιδερμίδα της είναι αδιαπραγμάτευτες.

Η αγαπημένη σειρά Revitalift Laser εμπλουτίζεται με ακόμα ένα προϊόν ρετινόλης, τη Κρέμα Νυκτός με Ρετινόλη & Νιασιναμίδη

Η L’Oréal Paris, αντιλαμβανόμενη την ανάγκη των γυναικών για σφριγηλή και υγιή επιδερμίδα, καινοτομεί στην αντιγήρανση με τη Revitalift Laser, μια ολοκληρωμένη σειρά αντιγήρανσης η οποία διορθώνει τις ρυτίδες, αναδομεί την επιδερμίδα και ανορθώνει το περίγραμμα του προσώπου.

Στην οικογένεια την Revitalift Laser, έρχεται επίσης να προστεθεί η νέα Κρέμα Νυκτός με Ρετινόλη & Νιασιναμίδη, η οποία όμως δεν πρέπει να χρησιμοποιείται συνδυαστικά με τον ορό ρετινόλης.

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΡΕΤΙΝΟΛΗΣ

Είκοσι δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία των Nanocapsules ρετινόλης και της Pro Retinol, η αντιγηραντική δραστική ουσία χρυσού προτύπου επωφελείται τώρα από το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της L’Oréal που εμπεριέχει μια μοναδική τεχνολογία σταθεροποίησης: τη «Retinol Guard».

Εξαιρετικά βιο-διαθέσιμη στην επιδερμίδα, αυτή η καθαρή μορφή βιταμίνης Α βοηθά στη πάχυνση της ζωντανής επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τις επιδερμικές ίνες προκειμένου να μειωθεί η εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Η κλινική δράση της καθαρής ρετινόλης έχει αναλυθεί στη Γαλλία και τις ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια αρκετών μακροχρόνιων μελετών.

  • Μια τετράμηνη κλινική μελέτη με αξιολόγηση από δερματολόγους έδειξε την αποτελεσματικότητά της σε όλους τους τύπους ρυτίδων, συμπεριλαμβανομένων των έντονων ρυτίδων, για το 100% των γυναικών που συμπεριλήφθηκαν στη μελέτη.
  • Μια κλινική μελέτη διάρκειας ενός έτους, με μικροσκόπια δύο φωτονίων και πρωτεομική ανάλυση που πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο St Louis στη Γαλλία, απέδειξε ότι η ρετινόλη μπορεί να αυξήσει το πάχος της επιδερμίδας κατά 30% και να βελτιώσει τη μορφολογία της δερμοεπιδερμικής ένωσης του δέρματος.

REVITALIFT LASER ΟΡΟΣ ΝΥΚΤΟΣ ΡΕΤΙΝΟΛΗΣ

 Ο Revitalift Laser Ορός Νυκτός Ρετινόλης της L’Oréal Paris που αποτελεί πλέον ένα από τα πιο αγαπημένα προïόντα της σειράς, είναι η καινοτομία «καθαρής» και αποτελεσματικής ρετινόλης μέσα σε ένα μοναδικό προϊόν περιποίησης.

Προσφέρει 3Χ περισσότερη ρετινόλη στην επιδερμίδα, σε σχέση με παλαιότερα προϊόντα εμπλουτισμένα με ρετινόλη της L’Oréal Paris -στην ιδανική δοσολογία- και απορροφάται άμεσα. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά καθιστούν τον Revitalift Laser Revitalift Laser Ορό Νυκτός Ρετινόλης ιδανικό για συχνή χρήση.

20 74d04105f24bfee28d193d8b7b3d9e69

ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 100% ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έχοντας δοκιμαστεί σε δύο ομάδες γυναικών με έντονες ρυτίδες στο πρόσωπο, η έρευνα αποκάλυψε ότι η επιδερμίδα των γυναικών που συμμετείχαν έδειχνε εμφανώς νεότερη, πιο φρέσκια και απαλή μετά από ένα μήνα χρήσης. Τι συνέβη μετά από 4 μήνες χρήσης; Οι βαθιές ρυτίδες είχαν μειωθεί εμφανώς.

Σε ένα ευρύτερο πλαίσιο η έρευνα απέδειξε ότι οι ρυτίδες μειώνονται κατά 36% και οι δερματολόγοι σημειώνουν ότι παρατηρήθηκε αποτελεσματικότητα στο 100% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα και είχαν ρυτίδες σε κάποιο σημείο της επιδερμίδας τους.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμόστε 3-4 σταγόνες σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα, το βράδυ πριν την κρέμα νυκτός. Πάντα να εφαρμόζετε μια κρέμα με τουλάχιστον SPF20 το επόμενο πρωί.

  • Εβδομάδα 1: Χρησιμοποιήστε τον ορό για 2 νύχτες.
  • Εβδομάδα 2: Χρησιμοποιήστε τον ορό κάθε δεύτερη νύχτα.
  • Εβδομάδα 3: Χρησιμοποιήστε κάθε νύχτα ανάλογα με την ανοχή σας επιδερμίδας σας.

Είναι φυσιολογικό να παρατηρήσετε αρχικά ερυθρότητα, αίσθηση καψίματος ή ξηρότητα ενώ χρησιμοποιείτε τον συγκεκριμένο ορό*.

REVITALIFT LASER ΚΡΕΜΑ ΝΥΚΤΟΣ ΜΕ ΡΕΤΙΝΟΛΗ & ΝΙΑΣΙΝΑΜΙΔΗ – ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ

Μετά την επιτυχία του Revitalift Laser Ορός Νυκτός Ρετινόλης –έναν από τους ορούς με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στις ΗΠΑ και την Ευρώπη- η L’Oreal Paris συνεχίζει να αξιοποιεί το υψηλό επίπεδο στη τεχνογνωσία της σύνθεσης της ρετινόλης, και προσφέρει μια υψηλής απόδοσης και  πρωτοποριακής τεχνολογίας κρέμα, που δημιουργήθηκε ειδικά για τη βραδινή περιποίηση.

Η Revitalift Laser Κρέμα Νυκτός με Ρετινόλη & Νιασιναμίδη είναι ειδικά προσαρμοσμένη για γυναίκες που θέλουν να αντιμετωπίσουν και να μειώσουν ορατά τις ρυτίδες και τον ανόμοιο χρωματικό τόνο, απολαμβάνοντας μια υγιή επιδερμίδα. Πρόκειται για μια καινοτόμα συσκευασία με συμπυκνωμένα συστατικά σε ακριβή δοσολογία, η οποία καθιστά την επιδερμίδα πιο απαλή το επόμενο κιόλας πρωί.

3600524025670

  • Μετά από 14 νύχτες, οι ρυτίδες εμφανίζονται εμφανώς μειωμένες. Το πρόσωπο και το περίγραμμα του λαιμού είναι πιο σφριγηλό και η επιδερμίδα φαίνεται πιο λαμπερή και πιο ομοιόμορφη.
  • Μετά από 8 εβδομάδες, η λάμψη ενισχύεται κατά +65%.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΝΥΚΤΟΣ

Μετά την ηλικία των 40 ετών, οι ρυτίδες αρχίζουν να γίνονται πιο βαθιές και ο τόνος της επιδερμίδας ανομοιόμορφος. Τα επίπεδα των βιολογικών στοιχείων στο δέρμα (κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ, ελαστίνη), τα οποία συμβάλλουν σε μια νεανική όψη, αρχίζουν να μειώνονται, προκαλώντας σημαντικές αλλαγές στη φυσιολογία της επιδερμίδας. Για να καταπολεμήσουν αυτές τις ανεπιθύμητες επιπτώσεις της γήρανσης στην επιδερμίδα, οι καταναλωτές αναζητούν καινοτόμα και επιστημονικά αποδεδειγμένη, αντιγηραντική φροντίδα που λειτουργεί.

ΡΕΤΙΝΟΛΗ

Η ρετινόλη είναι το αγαπημένο αντιγηραντικό συστατικό των δερματολόγων, χάρη στην ασυναγώνιστη αποτελεσματικότητα της στη διόρθωση των έντονων ρυτίδων και της ανομοιομορφίας της επιδερμίδας.

Δρα εις βάθος στην επιδερμίδα και:

  • Ενισχύει τη παραγωγή των κυττάρων και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας
  • Κάνει την υφή της πιο λεία και τονωμένη
  • Βοηθά στην αντικατάσταση των νεκρών κυττάρων με νέα και ενεργά κύτταρα
  • Διεγείρει τη παραγωγή κολλαγόνου, υαλουρονικού οξέος και ελαστίνης, αυξάνοντας έτσι τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος.

ΝΙΑΣΙΝΑΜΙΔΗ

Η νιασιναμίδη, επίσης γνωστή και ως βιταμίνη Β3, συνιστάται όλο και περισσότερο από τους δερματολόγους ως ένα απαραίτητο συστατικό για την καταπράϋνση και τη λάμψη της επιδερμίδας. Έχει αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και φημίζεται για την πρόληψη και τη διόρθωση της υπερμελάγχρωσης της επιδερμίδας, καθώς αναστέλλει τη μεταφορά της μελανίνης μέσα στο δέρμα.

s copy

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Η επιδερμίδα σας θα χρειαστεί χρόνο για να συνηθίσει αυτό το ισχυρό συστατικό οπότε είναι σημαντικό να το εντάξετε στην καθημερινή σας περιποίηση σταδιακά.

  • Εβδομάδα 1: Εφαρμόστε μια δόση κρέμας σε μέγεθος μπιζελιού για όλο το πρόσωπο και μια συμπληρωματική δόση σε μέγεθος μπιζελιού για το λαιμό και το ντεκολτέ, για 2 νύχτες μέσα σε 1 εβδομάδα.
  • Εβδομάδα 2: Χρησιμοποιήστε την κρέμα κάθε δεύτερη νύχτα.
  • Εβδομάδα 3: Χρησιμοποιήστε κάθε νύχτα, ανάλογα με την ανοχή της επιδερμίδας σας.

Να εφαρμόζετε πάντα μια κρέμα με ελάχιστο δείκτη SPF20 το επόμενο πρωί.

«Η συγκεκριμένη ένωση Ρετινόλης και Νιασιναμίδης προσφέρει μια μοναδική πρόταση περιποίησης της επιδερμίδας και ενδείκνυται για τους νέους χρήστες ρετινόλης. Εξάλλου, οι ρυτίδες δεν είναι το μοναδικό σημάδι πρόωρης γήρανσης. Η θαμπάδα, η μελάγχρωση, η ανομοιομορφία και οι ατέλειες μπορούν να διορθωθούν με αυτόν τον μοναδικό συνδυασμό ενεργών συστατικών», δήλωσε η Elisabeth Bouhadana, Ενζυμολόγος και Παγκόσμια Επιστημονική Διευθύντρια, L’Oréal Paris International Clichy, Γαλλία

 maxresdefault

ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΟΡΟΥ & ΚΡΕΜΑΣ ΡΕΤΙΝΟΛΗΣ

Αυτά τα δύο ισχυρά προϊόντα περιποίησης, δεδομένης της δοσολογίας τους όσον αφορά τη ρετινόλη, δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται συνδυαστικά και απευθύνονται σε γυναίκες με διαφορετικές ανάγκες περιποίησης και τύπους επιδερμίδας.

Συγκεκριμένα:

Ο ορός ρετινόλης απευθύνεται σε γυναίκες οι οποίες έχουν ήδη «εξασκήσει» την επιδερμίδα τους σε δραστικά συστατικά όπως η ρετινόλη και θέλουν να δουν το μέγιστο αντιγηραντικό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα τους ή σε γυναίκες που έχουν χρησιμοποιήσει ήδη την κρέμα νυκτός και επομένως έχουν «χτίσει» την ανοχή της επιδερμίδας τους.

Η κρέμα νυκτός, απευθύνεται σε γυναίκες που χρησιμοποιούν πρώτη φορά ένα τέτοιο δραστικό συστατικό, σε γυναίκες που έχουν πιο ευαίσθητη ή και ξηρή επιδερμίδα, καθώς και σε γυναίκες που έχουν χρησιμοποιήσει τον ορό ρετινόλης και θέλουν να διατηρήσουν το αποτέλεσμα που έχουν ήδη πετύχει χάρη σε αυτόν.

* Εάν παρατηρήσετε ερεθισμό ή νιώσετε αίσθηση καψίματος σταματήστε να χρησιμοποιείτε τον ορό για λίγες μέρες και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τον με μικρότερη συχνότητα. Εάν ο ερεθισμός είναι έντονος και διαρκεί, διακόψτε τη χρήση του και επικοινωνήστε με τον γιατρό σας. Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και τα χείλη. Σε περίπτωση επαφής ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό. Μην το χρησιμοποιείτε σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα ρετινόλης.

 uuu

ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΩΝ ΤΗΣ LORÉAL PARIS

Ένα δίκτυο παγκόσμιων και ανεξάρτητων δερματολόγων, παρακολουθούν και εξετάζουν τις νέες συνθέσεις της  L’Oréal Paris, καταγράφοντας τυχόν παρενέργειες και αντενδείξεις, με στόχο να εξασφαλιστεί η ασφάλεια, η αποτελεσματικότητα, η ανώτερη ποιότητα και η υψηλή απόδοση των προϊόντων.

Η αποτελεσματικότητα αποδεικνύεται πάντα μέσω αντικειμενικών δοκιμών αξιολόγησης που γίνονται από ανεξάρτητους επιστημονικούς κλινικούς εμπειρογνώμονες. Οι αξιολογήσεις αυτές μαζί με τις αξιολογήσεις πριν και μετά της εφαρμογής του εκάστοτε προϊόντος, διασφαλίζουν ότι όταν μια κλινική μελέτη αποφέρει καλά αποτελέσματα, οι καταναλωτές πρόκειται να εντυπωσιαστούν από τα προϊόντα.

Επιπλέον, για μερικές από τις πιο εξειδικευμένες συνθέσεις της, η  L’Oréal Paris επιστρατεύει το Διεθνές Συμβούλιο Δερματολόγων, ώστε να δώσει και τη δική του έγκριση. Το συγκεκριμένο συμβούλιο δημιουργήθηκε το 2021 και αποτελείται από περισσότερους από 20 κορυφαίους δερματολόγους από τις ΗΠΑ, την Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική, την Ασία και τη Μέση Ανατολή.

Αυτή η ανεξάρτητη συμβουλευτική επιτροπή πραγματοποιεί διεξοδικό έλεγχο στα συστατικά των συνθέσεων, εξασφαλίζοντας τον έλεγχο της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας τους. Ταυτόχρονα, εξετάζει και τα πρωτόκολλα που χρησιμοποιήθηκαν για την μελέτη της απόδοσης των προϊόντων και την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων τους.

Τόσο ο Revitalift Laser Ορός Νυκτός Ρετινόλης όσο και η Κρέμα Νυκτός με Ρετινόλη & Νιασιναμίδη είναι εγκεκριμένα από το ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΩΝ ΤΗΣ L’ORÉAL PARIS όσον αφορά την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα των συνθέσεων τους αλλά και τα συστατικά τους.


Πηγή