Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Ελένη Φουρέιρα: Δεν είναι το χρώμα ούτε οι αφέλειες, άλλο μας ξετρέλανε σε αυτό το look

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από την ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα που μας έκανε να θέλουμε να κάνουμε ροζ μακιγιάζ όλο τον χειμώνα. Το αγαπημένο μας κορίτσι «χτύπησε» ξανά με ένα υπέροχο look που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό και μας ενθουσίασε με τις λεπτομέρειές του.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Τα προϊόντα χρειάζεσαι για να αντιγράψεις το dreamy μακιγιάζ της Ελένης Φουρέιρα

Τα «μαγικά» χέρια του Χρήστου Μπαϊραμπά, την μετέτρεψαν σε ξανθιά καλλονή με κοντές αφέλειες και μείναμε να χαζεύουμε το πόσο της πηγαίνει αυτό το look αλλά και πόσο sexy είναι. Μετά ωστόσο κοιτάξαμε καλύτερα…

Brow wow!

Εκτός από πολύ κοντές αφέλειες και πλατινέ χρώμα, η Ελένη είχε και πλατινέ φρύδια, πράγμα που απογείωσε το τελικό αποτέλεσμα και το έκανε ακόμα πιο καυτό.  Είναι ένας fashionable, edgy και πολύ μοντέρνος συνδυασμός που -δυστυχώς- δεν κάνει για όλες. Ενώ τα ξανθά μαλλιά και τις αφέλειες είναι εύκολο (σχετικά) να τις υποστηρίξουμε σχεδόν όλες, τα ξανοιγμένα φρύδια είναι μία άλλη υπόθεση.

Σε κάποια κορίτσια πηγαίνουν και σε κάποια άλλα όχι. Προσωπικά (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) τα λατρεύω και θεωρώ ότι μου ταιριάζουν αλλά δεν είναι κάτι που θα συνιστούσα σε κανέναν να κάνει χωρίς να το σκεφτεί καλά. Έχοντας κάνει ντεκαπάζ σα φρύδια μου, πρέπει να σου πω ότι η περίοδος που αλλάζει το χρώμα τους είναι άχαρη και ότι υπάρχει φθορά στην τρίχα.

eleni mallia

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αποκαλούμε #hairicon την Ελένη Φουρέιρα

Αυτό λοιπόν που σου προτείνω, είναι να βάψεις τα φρύδια σου με κονσίλερ για ένα «test drive» πριν κάνεις κάποια κίνηση και όχι, δεν θα βγουν το ίδιο χρώμα με αυτό που έχεις αν αποφασίσεις να τα βάψεις από πάνω. Μπορεί να γίνουν πιο κόκκινα, μπορεί να μην ταιριάξουν με τη βάση σου… Είναι καλύτερα να είσαι προσεκτική.

Όσο για το χρώμα και τις αφέλειες… δεν ξέρω αν περίμενες κάποιο σημάδι για να το πάρεις απόφαση και να το κάνεις, αλλά νομίζω ότι αυτή η εμφάνιση της Ελένης είναι αυτό που περίμενες. Καλή επιτυχία girl!




Πηγή