Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Όλες οι λεπτομέρειες για το μακιγιάζ της στο The Voice of Greece

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη συνεχίζει για ακόμη μια χρονιά να μας κρατά παρέα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και το «The Voice of Greece», έχοντας τον ρόλο του κριτή. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια μάς έχει συνεπάρει με την ευγένεια, το κέφι και τη γλυκύτητά της απέναντι στους συμμετέχοντες του show, αλλά και στους συναδέλφους της. Μας έχει εντυπωσιάσει, όμως, και με το μακιγιάζ της τον τελευταίο καιρό.

Η αλήθεια είναι ότι αυτήν τη σεζόν τα make up looks της Ελεονώρας έχει αναλάβει ο Γιάννης Σίσκος. Σου έχουμε πει και στο παρελθόν ότι τα μαγικά χέρια του Γιάννη είναι υπεύθυνα για υπέροχες εμφανίσεις και άλλων celebrities, όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Υβόννη Μπόσνιακ. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, γιατί και η Ελεονώρα σε κάθε επεισόδιο του The Voice έχει τόσο elegant, διακριτικό και αψεγάδιαστο μακιγιάζ. Η επιδερμίδα της δείχνει απίστευτα φρέσκια και λαμπερή και αυτό ακριβώς συνέβη και στο χθεσινό επεισόδιο.

Γι’ αυτό, λοιπόν, αποφασίσαμε να τηλεφωνήσουμε στον Γιάννη Σίσκο και να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες, αλλά και μερικά προϊόντα που χρησιμοποίησε για το μακιγιάζ της Ελεονώρας Ζουγανέλη. «Στα μάγουλα κάναμε contouring και βάλαμε μία shimmer κρέμα για έξτρα λάμψη. Δημιουργήσαμε, επίσης, υπέροχη ποιότητα δέρματος με το foundation, ενώ στα μάτια βάλαμε καφέ eyeliner και δώσαμε βάθος στην κόγχη του ματιού με καφέ χρώμα, επίσης. Βάλαμε και λίγες βλεφαρίδες Sweed Professional Lashes», μας εξήγησε ο Γιάννης.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by The Voice of Greece (@thevoiceofgreece)

Και συνέχισε, αποκαλύπτοντάς μας το φανταστικό κραγιόν της Ελεονώρας. «Στα χείλη βάλαμε μολύβι και κραγιόν σε κοραλλί απόχρωση. Το κραγιόν είναι Armani, Lip Maestro, στην απόχρωση 300-Flesh». Και κάπως έτσι, ο Γιάννης μαζί με την Ελεονώρα μάς έδωσαν την τέλεια ιδέα για το ποιο θα είναι το κραγιόν που θα αγαπήσουμε σε όλα τα επόμενα zoom calls.

Διάβασε ακόμα: Micellar water: 10 «μαγικά νερά» για να καθαρίζεις σωστά το πρόσωπό σου




Πηγή