Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ελεονώρα Μελέτη: Sleek hair και υπέροχο μακιγιάζ με έντονο κραγιόν! Το καλύτερο look του φθινοπώρου

Η Ελεονώρα Μελέτη και η ομάδα της μας καλημερίζουν από Δευτέρα ως Παρασκευή, μέσα από τη συχνότητα του MEGA και την εκπομπή «Mega Καλημέρα». Η παρουσιάστρια πραγματοποιεί υπέροχες, ultra chic εμφανίσεις στο τηλεοπτικό πλατό, δίνοντάς μας έμπνευση σε θέματα ομορφιάς και στυλ.

Ο hair stylist-makeup artist, Θάνος Βογιατζής, επιμελείται το μακιγιάζ και τα χτενίσματα της Ελεονώρας Μελέτη, που είναι κυριολεκτικά το ένα καλύτερο από το άλλο.

Ultra chic! Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται τον Οκτώβριο με χρωματιστά smoky eyes και έντονο κραγιόν

Sleek hair και έντονο κραγιόν- Έμπνευσή μας η Ελεονώρα Μελέτη

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε on air με ελαφρά κυματιστά μαλλιά και φούξια κραγιόν που «φώτιζε» το πρόσωπό της. Τα μάτια της τονίστηκαν με rose gold σκιά, eyeliner και σβησμένο μαύρο μολύβι, που έδωσε αυτομάτως ένταση στο βλέμμα της.

Όλες οι λεπτομέρειες για την κομψή εμφάνιση της παρουσιάστριας

meleti1

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό πλατό με μια γαλάζια midi φούστα, λευκό πουκάμισο και δετές μωβ ψηλοτάκουνες γόβες. Το συγκεκριμένο look είναι ιδανικό για το γραφείο ενώ αποτελεί πρόταση για όλες τις ώρες της ημέρας αφού μπορείς να το φορέσεις αργότερα σε ένα ραντεβού ή μια βραδινή σου έξοδο.

Το styling επιμελήθηκε για ακόμη μια φορά ο Πάνος Αλμπάνης. Τα παπούτσια σε έντονο χρώμα είναι ο ωραιότερος τρόπος για να απογειώσεις ένα outfit στο λεπτό και να συγκεντρώσεις πάνω σου όλα τα βλέμματα.

Eyeliner rocks! Η Ελεονώρα Μελέτη υιοθέτησε το πιο hot make up trend της σεζόν

Πηγή κεντρικής: @nonoram


Πηγή