Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Επιτέλους έφτασε! Το άρωμα που μαζί του φέρνει πάντα το καλοκαίρι….

O οίκος Dolce & Gabbana Beauty προσθέτει ένα νέο, φρέσκο Limited Edition άρωμα στην κλασσική σειρά των Light Blue και Light Blue Pour Homme, με κυρίαρχο συστατικό το ξύσμα λεμονιού. Η νέα αυτή εσάνς αποτελεί μια ωδή στις ηλιόλουστες καλοκαιρινές μέρες στο Capri της Ιταλίας.

Δημιουργημένο με πολυτελή αιθέρια έλαια φρούτων διαλεγμένα από τα καλύτερα και πιο ανθισμένα χωράφια της Ιταλίας με βάση το λεμόνι για εκείνη καιτο περγαμόντο για εκείνον – τα αρώματα Italian Zest Limited Edition, χαρίζουν μια πολυτελή οσφρητική εμπειρία. Όπως το καλοκαίρι φέρνει μαζί του έντονα χρώματα και ζωή στο Capri και το νησί πλημμυρίζει από χαρά, αγάπη και έντονα συναισθήματα. Το νέο άρωμα Light Blue Italian Zest, αποτελεί μία  πρόσκληση για ένα λαμπερό και ζωηρό καλοκαίρι. 

Σε αυτή τηνέα καλοκαιρινή παραλλαγή του αρώματος Light Blue, ο αρωματοποιός Olivier Cresp προσθέτει μια γενναιόδωρη δόση από όξινα λεμόνια Καλαβρίας, επαναπροσδιορίζοντας το χαρακτηριστικό φρουτώδες και floral Light Blue άρωμα. Πρόκειται για λεμόνια από εκλεκτές ποικιλίες δέντρων, που μαζεύονται από ντόπιους παραγωγούς με ιδιαίτερη προσοχή. Τόσο το ξύσμα όσο καιτο εσωτερικό τους, είναι αρκετά ευαίσθητα στη ζέστη και χρειάζονται στύψιμο με μια πολύ συγκεκριμένη διαδικασία που ονομάζεται “sfumatrice”, με σκοπό να διατηρήσουν και να βγάλουν όλα τα φυσικά αρώματά τους. Στις νότες κορυφής, ο κέδρος Σικελίας και το μήλο Granny Smith, αποκτούν ένα ακόμη
πιο έντονο και juicy άρωμα, χάρη στα ιδιαίτερα όξινα εσπεριδοειδή φρούτα, που περιέχει το νέο άρωμα του οίκου Dolce&Gabbana. Τα λευκά τριαντάφυλλα καιτα πέταλα γιασεμιού στις μεσαίες νότες, προσθέτουν την απαραίτητη ένταση που συνδυαστικά με το κεχριμπάρι και το musk, δίνουν ένα ιδιαίτερα ελκυστκό αποτέλεσμα. Το Ιtalian Zest ανοίγει ένανέοκεφάλαιο στη μεσογειακή θηλυκότητα.

DG LB Italian Zest PH EDT 75mlpack 3423473045755

To έντονο κίτρινο χρώμα του λεμονιού, χαρίζει την απόχρωση του στις συσκευασίες των νέων αρωμάτων του οίκου Dolce & Gabbana. Οι εξωτερικές συσκευασίες των αρωμάτων, έχουν ένα ζωηρό γαλάζιο χρώμα που θυμίζουν τον καλοκαιρινό ουρανό ενώ στο κέντρο υπάρχει ένα ιδιαίτερο retro illustration από το Ιταλικό νησί Faraglioni.

DGB 9087 LIGHT BLUE

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σου αρέσουν οι παλέτες μακιγιάζ; Αυτές είναι οι top της αγοράς


Πηγή