Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Επιτέλους αποκαλύφθηκε! Η σειρά μακιγιάζ της Rihanna έχει 40 διαφορετικές αποχρώσεις foundation

Η μεγάλη μέρα έφτασε! Η Rihanna, ντυμένη με ένα μουσταρδί- κίτρινο σύνολο Oscar de la Renta και με αρκετή δόση highlighter στο πρόσωπό της, ήταν εκεί όπως και beauty editors αλλά και δημοσιογράφοι από τα μεγαλύτερα μέσα του εξωτερικού στο exclusive event για την παρουσίαση της Fenty Beauty (aka της νέας σειράς μακιγιάζ της RirRi). Τα social media «πήραν φωτιά» και εμείς είμαστε με τη σειρά μας εδώ για να σου μεταφέρουμε όλα όσα διαβάσαμε και μας έκαναν εντύπωση!

 

A post shared by Rihanna Daily ❤️ Fenty Beauty (@rihannadailybeauty) on Sep 7, 2017 at 10:39pm PDT

 

GET THAT KILLER @BADGALRIRI RADIANCE ⚡️⚡️⚡️ 1. PRO FILT’R PRIMER & SOFT MATTE FOUNDATION IN 330 2. HIGHLIGHT: KILLAWATT IN TROPHY WIFE 3. EYES: MATCH STIX IN BLONDE & KILLAWATT IN TROPHY WIFE 4. CONTOUR: MATCH STIX IN MOCHA 5. CONTOUR: MATCH STIX IN ALMOND 6. LIP: MATCH STIX IN RIDIIIC AND GLOSS BOMB MUA: @PRISCILLAONO #fentybeauty #fentybeautyworldpremiere (?: @kevinmazur @gettyentertainment)

A post shared by Fenty Beauty By Rihanna (@fentybeauty) on Sep 7, 2017 at 8:01pm PDT

Τι περιλαμβάνει η νέα σειρά Fenty Beauty; Από πού εμπνεύστηκε η Rihanna τη δημιουργία της σειράς; Τι έχει να πει για τις 40 εντελώς διαφορετικές αποχρώσεις foundation; Όλα παρακάτω…

 

A post shared by Fenty Beauty By Rihanna (@fentybeauty) on Sep 7, 2017 at 11:37pm PDT

– Η Rihanna εμπνεύστηκε τη δημιουργία της σειράς Fenty Beauty προσπαθώντας να βρει προϊόντα που θα ήταν ιδανικά για όλους τους τύπους και τους τόνους δέρματος.

– Η συλλογή διαθέτει 40-ναι καλά διάβασες- 40 αποχρώσεις του foundation (Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation), ένα primer (Pro Filt’r Instant Retouch Primer), 30 sticks με ματ αλλά και πιο shimmery φινίρισμα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως concealer, ρουζ, highlighters, correctors αλλά και για το contouring (Match Stix Shimmer Skinsticks), 6 κρεμώδη-πουδρέ highlighters για τα μάτια και το πρόσωπο (Killawatt Freestyle Highlighters), τα Invisimatte Blotting Powder and Paper, ένα rosy-nude lip gloss (Gloss Bomb Universe Lip Luminizer) και μία μεγάλη ποικιλία από εργαλεία του μακιγιάζ όπως πινέλα.

-Αντίθετα, με άλλες stars που απλά συνδέουν το όνομά τους σε μία beauty σειρά (είτε αφορά άρωμα, είτε κάποια σειρά σώματος ή μακιγιάζ) χωρίς να εμπλέκονται ουσιαστικά στην επιλογή των αποχρώσεων ή των προϊόντων, η Rihanna φαίνεται πως ασχολήθηκε προσωπικά με τη συγκεκριμένη συλλογή. Σε ερώτηση μάλιστα της δημοσιογράφου από το Αγγλικό Byrdie για το πώς αποφάσισε να διαλέξει αυτές τις αποχρώσεις στη σειρά μακιγιάζ της, εκείνη της απάντησε μαντεύοντας σωστά την απόχρωση highlighter: «Φοράς την απόχρωση Confetti στα ζυγωματικά σου, σωστά;»

– Γιατί 40 και όχι 10 διαφορετικές αποχρώσεις foundation; Τι έχει να πει η RiRi γι αυτό; «Ξέρεις, πρέπει να εκπροσωπήσω όλα τα κορίτσια μου και όλες τις αποχρώσεις που έχει η κάθε μία στην επιδερμίδα της. Ειδικά τα κορίτσια που έχουν ίδια σκούρα απόχρωση με εμένα και τόσες πολλές φορές έχουν μείνει εκτός του κόσμου του μακιγιάζ» λέει η Rihanna προ(σ)καλώντας κάθε γυναίκα να βρει την ιδανική για τον τύπο και το χρώμα της επιδερμίδας της. Εξάλλου, η RiRi έχει το δικό της ξεχωριστό όραμα για το brand, που φαίνεται να αντιπροσωπεύει τη νέα εποχή στο πεδίο της ομορφιάς.

 

Foundation for all. 40 shades. What’s yours? #fentybeauty

A post shared by Fenty Beauty By Rihanna (@fentybeauty) on Sep 8, 2017 at 1:42am PDT

– Όσο για το συγκεκριμένο foundation αποκαλύπτει: «Κατά τη γνώμη μου, το foundation έχει την τέλεια φόρμουλα! Έχει ακριβώς τη σωστή υφή και το σωστό ποσοστό ενυδάτωσης , ενώ όταν απλώνεται έχει το τέλειο απαλό ματ αποτέλεσμα. Έτσι, δεν χρειάζεται να βάλεις πολλή πούδρα μετά».

– Παράλληλα, για τα Match StixSkinsticks δηλώνει: «Θέλησα απλώς να κάνω πράγματα που αγαπώ. Ήθελα να δημιουργήσω πράγματα που θα μπορούσαν να ερωτευτούν τα κορίτσια, ιδανικά για κάθε απόχρωση επιδερμίδας. Και συνεχίζω να το λέω επειδή είναι πραγματικά σημαντικό για μένα».

fghjghj

– Όσο για τα highlighters… «Πεθαίνω! Το βάζω ξανά και ξανά. Είναι από αυτά τα προϊόντα που μαγεύεσαι!»

– Τέλος, δεν παρέλειψε να σχολιάσει το γεγονός ότι η νέα σειρά έχει μόνο μία απόχρωση lip gloss. « Ήθελα ένα χρώμα που θα μπορούσε να ταιριάξει καλά σε όλους τους τόνους του δέρματος και ήταν για εμένα μία πρόκληση, αλλά είμαι πολύ υπέρ αυτής της απόχρωσης. Μου αρέσουν τα challenge και το να κάνω λίγο πιο δύσκολα πράγματα. Χρειάστηκε λίγο περισσότερος χρόνος και έπρεπε να αλλάξουμε κάποια πράγματα για να βρούμε τη σωστή υφή και μυρωδιά. Έτσι, καταλήξαμε σε αυτή εδώ την τέλεια rosy nude απόχρωση που έχει λίγη λάμψη.»

 

A post shared by Rihanna Daily ❤️ Fenty Beauty (@rihannadailybeauty) on Sep 6, 2017 at 11:37pm PDT

 
Δες όλα τη Fenty Beauty σειρά στη gallery!
 

Πηγή