Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Επιτέλους βρέθηκε η λύση για να μην φριζάρουν τα μαλλιά σου

Πώς θα σου φαινόταν  εάν σου έλεγε κάποιος οτι πραγματικά υπάρχει ένα super προϊόν που θα εξαφανίσει το φριζάρισμα των μαλλιών σου για τουλάχιστον 72 ώρες; 

Είμαι σίγουρη οτι θα το ήθελες…χθες. 

Μπορείς όμως να το αποκτήσεις σήμερα και να μην χάσεις άλλο χρόνο παλεύοντας να τιθασεύσεις τα φριζαρισμένα μαλλιά σου. 

Διότι όπως και να το κάνουμε το αντιαισθητικό φριζάρισμα των μαλλιών μας σε πολλές περιπτώσεις ευθύνεται για την κακή μας διάθεση. Ειδικά τώρα στην εποχή της καραντίνας που η υπομονή μας εξαντλείται γρήγορα, είναι εύκολο το πιο ασήμαντο γεγονός να χαλάσει τη διάθεσή μας. 

Το μυστικό για antifrizz μαλλιά είναι το nourishing oil από τη σειρά Smoothing Anti-frizz της Alterna, το ελαφρύ μεν αλλά πολύ θεραπευτικό λάδι που ελέγχει το φριζάρισμα έως και 72 ώρες.

Ναι, καλά άκουσες, η δυναμική του είναι τεράστια και η αποτελεσματικότητά του αποδεδειγμένη. 

Βασικά όλη η σειρά είναι εκπληκτική και λειτουργεί συνδυαστικά ώστε να γίνει το «απόλυτο θαύμα» που κάθε γυναίκα θέλει για τα μαλλιά της. 

Τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι παρασκευασμένα από ένα μείγμα θρεπτικών ελαίων που βοηθούν στον έλεγχο του επιπέδου υγρασίας που επηρεάζει τα μαλλιά. 

Η τρίχα λειαίνεται έχοντας 80% λιγότερο φριζάρισμα για έως και 72 ώρες προσφέροντας νεανική και μεταξένια απαλότητα στα μαλλιά. Εκτός από το λάδι μαλλιών στη σειρά antifrizz θα βρεις ακόμα το σαμπουάν ελέγχου φριζαρίσματος που καθαρίζει απαλά ελέγχοντας παράλληλα το επίπεδο υγρασίας των μαλλιών.

Anti Frizz Shampoo Conditioner

Το Anti frizz-controlling conditioner, μαλακτικό που επίσης βοηθάει στον έλεγχο του φριζαρίσματος ενώ παράλληλα θρέφει, περιποιείται και καταπολεμά την υγρασία και δύο ακόμα προϊόντα που θα λατρέψουν τα μαλλιά σου. 

ANTI FRIZZ SHAMPOO CONDITIONER 018

Το blowout butter,  το λιώνεις στα χέρια σου και μετατρέπεται από κρέμα σε λάδι και το dry oil mist, λεπτόρρευστο εναιώρημα που προσθέτει άμεση λάμψη και δαμάζει το φριζάρισμα και τις ατίθασες άκρες. 

2020 08 20 11 42 17


Πηγή