Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ερμ… Ξέρεις τι τύπο νυχιών έχεις; Διάβασε για να μάθεις!

Ο τύπος των μαλλιών και της επιδερμίδας σου είναι πράγματα που ξέρεις. Έχεις ασχοληθεί για να μάθεις αν είναι λιπαρά, ξηρά, κανονικά ή οτιδήποτε άλλο που θα σε βοηθήσει να τα περιποιηθείς καλύτερα. Οι διαφορετικοί τύποι μαλλιών και επιδερμίδας εξάλλου, χρειάζονται και διαφορετική φροντίδα. Τι σε κάνει όμως να νομίζεις πως τα νύχια σου διαφέρουν; Σε πληροφορούμε πως δεν διαφέρουν καθόλου και έχουν αυτά τον δικό τους τύπο και όταν τον μάθεις θα παρατηρήσεις τεράστια διαφορά στο μανικιούρ σου. 

Πόσοι τύποι νυχιών όμως υπάρχουν; Όσοι και οι τύποι των μαλλιών ή της επιδερμίδας σου αλλά εμείς σήμερα θα μιλήσουμε για τους βασικούς. Σύμφωνα με τους ειδικούς, αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα τότε πολύ πιθανόν να έχεις και λιπαρά μαλλιά. Αυτό σημαίνει πως… Σωστά μάντεψες, μάλλον έχεις και λιπαρά νύχια! Το ίδιο ισχύει και για την ξηρότητα η οποία (όπως έχουμε πει) διαφέρει από την αφυδάτωση. Αν έχεις ξηρά μαλλιά και δέρμα, έχεις και ξηρά νύχια. Αν ωστόσο μόνο τα ν´θχια σου είναι ξηρά, σημαίνει πως τα έχεις αφυδατώσει με τα ημιμόνιμα και -πλέον- με τον συνδυασμό πλύσιμο χεριών-αντισηπτικό. 

Υπάρχει βέβαια και ο κανονικός τύπος νυχιών που είναι ο πιο εύκολος γιατί, όπως τα μαλλιά και η επιδερμίδα, δεν χρειάζεται πολλά αλλά χρειάζεται φροντίδα. Για να μην μακρηγορούμε άλλο όμως χωρίς συμβουλές, σπεύσε στην παρακάτω gallery για να μάθεις πως ακριβώς θα καταλάβεις τι συμβαίνει στα νύχια σου και πως θα τα φροντίσεις. 

Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το νέο γαλλικό μανικιούρ που βλέπουμε ΠΑΝΤΟΥ στο Instagram 


Πηγή