Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Εσύ έχεις το σωστό χρώμα στο ψαλίδι βλεφαρίδων σου;

Οι περιποιημένες, πλούσιες και μακριές βλεφαρίδες είναι ένα από τα beauty ζητήματα που απασχολούν πολλές γυναίκες. Δυστυχώς, τυχαίνει να μην έχουν όλα τα κορίτσια πολύ μακριές και καμπυλωτές βλεφαρίδες με αποτέλεσμα να στρέφονται, είτε στα extensions βλεφαρίδας, είτε σε μάσκαρα για θεαματικά αποτελέσματα, είτε στο ψαλίδι βλεφαρίδων. Και εδώ ακριβώς θα σταθούμε.

Μπορεί να το χρησιμοποιείς εντατικά για να έχεις καλοσχηματισμένες βλεφαρίδες, μπορεί, όμως, και να το έχεις απαρνηθεί ή να φοβάσαι να το χρησιμοποιήσεις για να αποφύγεις… μικροτραυματισμούς. Η αλήθεια είναι ότι έτσι όπως βλέπεις το eyelash curler με την πρώτη ματιά, σκέφτεσαι: «κι αν στην προσπάθεια τελειοποίησης των βλεφαρίδων μου πάρω και λίγο δερματάκι μαζί;». Δεν είναι παράλογος ο φόβος σου και, μάλιστα, έχει συμβεί σε πολλά κορίτσια εκεί έξω να τσιμπήσουν και λίγο βλέφαρο στην προσπάθεια σχηματισμού των βλεφαρίδων τους. Ωστόσο, υπάρχει ο τρόπος να μην κάνεις λάθος και να μην πονέσεις άδικα και για κανέναν λόγο.

Το μυστικό βρίσκεται στο χρώμα των μαλλιών σου. Αν έχεις σκούρα μαλλιά, θα πρέπει να επιλέξεις ένα ψαλίδι βλεφαρίδων σε ανοιχτό χρώμα, δηλαδή σε ασημί, ροζ-χρυσό ή χρυσό. Η αντίθεση που θα υπάρχει στα μαλλιά και το ψαλίδι βλεφαρίδων θα σε προστατεύσει από οφθαλμαπάτη και δεν πρόκειται να τραυματίσεις και να τσιμπήσεις κατά λάθος το βλέφαρό σου. Ειδικά, σε περίπτωση που πέσουν τα μαλλιά κατά λάθος στο πρόσωπό σου. Αντίστοιχα, αν είσαι ξανθιά ή κοκκινομάλλα, επίλεξε ένα ψαλίδι βλεφαρίδων σε σκούρο χρώμα. Έτσι, θα γλιτώσεις κάθε πιθανό μικροτραυματισμό που μπορούσε υπό άλλες συνθήκες να προκύψει.

Cover photo: @mariposa_tt

Διάβασε ακόμα: Τα μυστικά ομορφιάς της Gisele μπορείς να τα υιοθετήσεις κι εσύ


Πηγή