Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Εσύ θα φορούσες αυτή την τάση στο μακιγιάζ;

Οι τάσεις στο μακιγιάζ και τα νύχια είναι τόσες πολλές που χάνουμε εύκολα τον λογαριασμό και επεισόδια! Άλλες σεζόν γίνεται τάση το κίτρινο, άλλες το μπλε, πολλές φορές υπάρχουν συνδυασμοί και φέτος κυριαρχεί το φούξια. Ναι, το φούξια. Φούξια όπως αυτό που θα φορούσες στα χείλη σου. Φούξια όπως η τσιχλόφουσκα. Φούξια!

Όταν το ακούσαμε πρώτη φορά δεν εκπλαγήκαμε γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια μας. Όταν όμως το είδαμε εκπλαγήκαμε και μάλιστα πολύ ευχάριστα. Το χρώμα που κανονικά θα φορούσαμε στα χείλη μας ταίριαζε τέλεια στα βλέφαρα και είχε τη μαγική ικανότητα να αναδεικνύει όλα τα χρώματα ματιών.

Armani Prive HC emn F18 001

Είναι όμορφο στα καστανά μάτια, στα πράσινα και τα γαλάζια και σου αφήνει πάρα πολύ χώρο για δημιουργικότητα. Βλέπεις, το χρώμα είναι ήδη έντονο και διαφορετικό συνεπώς δεν πειράζει να το φτάσεις μεταφορικά και κυριολεκτικά στα άκρα στα μάτια σου.

Byblos bbt S18 003

Αυτό που θέλουμε λοιπόν να πούμε είναι πως για πρώτη φορά, μία τόσο edgy τάση μας έχει βάλει σε πειρασμό να την αντιγράψουμε και όχι μόνο να τη θαυμάζουμε σε μοντέλα και celebrities!

Moschino CeC bbt S12 001

Ευτυχώς η αγορά είναι γεμάτη με παλέτες και μονές σκιές σε αυτή την έντονη απόχρωση και έτσι –εμείς τουλάχιστον- θα πειραματιστούμε με αυτή τη νέα τάση. Αν θέλεις να κάνεις το ίδιο και δεν ξέρεις με τι παλέτες θα παίξεις, μείνε συντονισμένη και θα επανέλθουμε (αφού τις δοκιμάσουμε) με τις καλύτερες επιλογές!

Διάβασε ακόμα: Δέκα ενδιαφέρουσες αλογοουρές για να είσαι δροσερή και stylish τώρα με τον καύσωνα


Πηγή